”Eu nu vă întreb ce salariu aveți!” Cât câștigă lunar președintele lui Poli Iași, deși echipa e ultima în Liga 1

2 luni in urmă 5

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

Poli Iași e ultima în Liga 1, dar președintele câștigă 53.000 de lei pe lună

Jurnalistul Decebal Rădulescu a dezvăluit, în direct la emisiunea Digi Sport Special, că președintele grupării moldave, Ciprian Paraschiv, câștigă lunar 53.000 de lei, adică peste zece mii de euro.

Intrat în direct, oficialul de la Poli Iași a încercat să schimbe subiectul și a ezitat să dea un răspuns clar.

”Nu știu dacă salariul meu este motivul pentru care Iașiul este pe acest loc. Eu nu vă întreb ce salariu aveți. Nu pot să confirm, suntem o instituție privată, un ONG. Am avut, pe perioada stării de alertă, o situație în care s-au putut plăti salarii de la primărie.

Dar e altceva, nu e un salariu de la stat”, a zis Paraschiv, adăugând că Poli are sponsori și încasează bani frumoși din drepturile TV.

Ce face Ciprian Paraschiv pentru 53.000 de lei pe lună

Întrebat ce face pentru acești bani, în condițiile în care echipa e în subsolul clasamentului, președintele de la Iași a explicat că a pus clubul pe picioare.

”Să vă spun ce-am făcut pentru acest salariu. Am venit în martie, am găsit un club aproape de faliment. De la două milioane de euro, am redus deficitul în pandemie, la un milion.

Primăria ne ajută cu stadionul, într-adevăr. Pe perioada stării de alertă a fost legea 55, care permite o derogare și se pot plăti salarii din banii primăriei”, a adăugat Ciprian Paraschiv.

Clasament Liga 1:

Etichete: poli iasi , salarii poli iasi , ciprian paraschiv
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă