”Eu îi am pe MM și Argăseală”. Gigi Becali, ironii la adresa celor de la Universitatea Craiova

2 săptămâni in urmă 17

  • La Liga: Granada - FC Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Real Madrid - Valencia, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 1

Fost președinte la CFR Cluj, Marian Copilu s-a despărțit de gruparea ardeleană în momentul în care Dan Petrescu a revenit în Gruia, în acest sezon. Considerat unul dintre artizanii celor patru titluri consecutive cucerite de formația clujeană, oficialul are mari șanse de a ocupa un post în conducerea Universității Craiova, începând din această lună.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Gigi Becali: ”Eu îi am pe MM și Argăseală!”. Patronul FCSB-ului, ironii la adresa Universității Craiova

La prima vedere, ar fi o mutare spectaculoasă pentru clubul din Bănie, însă Gigi Becali, patronul FCSB-ului, nu este deloc impresionat. Omul de afaceri din Pipera susține că este mulțumit de perechea MM Stoica-Valeriu Argăseală și ”a aruncat” o ironie la adresa rivalilor de la Craiova.

Nu mă interesează niciun Marian Copilu. E treaba lui Rotaru pe cine aduce la echipă și ce vor mai face pe acolo Cârțu și Marcel Popescu. Eu îi am pe MM și Argăseală și sunt mulțumit de ei. Oricum Craiova a lui Rotaru nu va conta în lupta pentru titlu. Să aibă grijă cu Rapid și Farul, că e cam greu pentru ei cu intratul în play-off”, a declarat Gigi Becali, pentru ProSport.

Universitatea Craiova a încheiat anul 2021 pe poziția a 5-a, cu 32 de puncte, la egalitate cu Farul și Rapid, la 25 de puncte de liderul CFR Cluj și fără șanse prea mari la titlu.

CFR Cluj a făcut o plângere penală împotriva lui Marian Copilu

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

Înainte de a semna cu Universitatea Craiova, Copilu se confruntă cu o problemă legată de fostul său club. Odată cu demiterea lui Marius Şmudică au fost daţi afară 12 oameni, în frunte cu preşedintele Copilu şi cu juristul clubului, Ionuţ Ivaşcu. Acesta din urmă a ieşit şifonat după scandalul din vară şi a depus la Poliţie o "plângere penală pentru lovire, ameninţări şi alte violenţe"

Şi mai surprinzător este că scandalul ar putea lua o amploare nebănuită dacă ardelenii vor duce la capăt ameninţarea cu plângeri penale împotriva celor doi amintiţi mai sus.

Este adevărat că avocații noștri au fost împuterniciți să înceapă demersurile legale împotriva fostei conduceri a clubului. Dar, deocamdată, nu vă pot oferi alte detalii!”, a afirmat Ioan Varga, pentru sursa menționată anterior.

Din informaţiile Digi Sport, cei doi sunt bănuiţi, printre altele, că ar fi girat întocmirea unor acte adiţionale la unele contracte, documente despre care Varga nu ar fi ştiut, şi că acestea au ieşit la iveală abia după cutremurul petrecut la finalul înfrângerii cu Steaua Roşie Belgrad.

Etichete: gigi becali , mihai rotaru , marian copilu , presedinte universitatea craiova , gigi becali universitatea craiova

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă