”Eu i-am spus ”Ștefan cel Mare”, fără să fiu ironic”. Pancu, vorbe la superlativ despre Andrei Cristea

4 luni in urmă 11

Liga 1: Hermannstadt - Botoșani, luni, ora 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - UTA, luni, ora 21:00, Digi Sport 1

Este al doilea meci la rând când Andrei Cristea reușește să marcheze. A făcut-o și la Arad, cu UTA, unde Poli a câștigat cu 3-2.

Daniel Pancu: ”Eu i-am spus ”Ștefan cel Mare”, fără să fiu deloc ironic”

"E rodul modului în care el (n.r. - Andrei Cristea) se pregătește. La mine nu există vârstă, faptele nu ți le ia nimeni. El poate știe sau nu, dar în mod normal, la Arad, el nu trebuia să facă parte din lot, din cauza modului în care se antrena. A avut antrenamente cu 3 metri de sprint. Le-am spus de la început că îi tratez pe toți egal.

Am un respect deosebit pentru jucătorii cu o carieră în spate. A înțeles foarte bine, s-a transformat, s-a implicat total în antrenamente și a demonstrat că, la 36 de ani, dacă vrei cu adevărat, poți. Sper să o țină tot așa și să mai joace doi ani pentru Poli Iași pentru că e legenda acestui club după Revoluție.

Eu i-am spus "Ștefan cel Mare", fără să fiu deloc ironic. Merită tot ce e mai bun. În momentul în care nu se va pregăti la aceeași intensitate, va sta pe bancă", a spus Daniel Pancu.

FCM Bacău, FCSB, Poli Timișoara, Poli Iași, Dinamo, Karlsruher, FC Brașov, FK Qabala, Salernitana, Martina Franca și Universitatea Craiova sunt cluburile pentru care a evoluat Andrei Cristea în cariera sa.

VIDEO cu rezumatul partidei Poli Iași - FCSB 5-2

Etichete: daniel pancu , poli iasi , fcsb
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă