"Eu am spus-o de mult că CSA Steaua s-ar putea să aibă drept de promovare!" Florin Prunea face un anun

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Botoșani - U Craiova 1948, duminică, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: UTA Arad - CFR Cluj, duminică, 21:00, Digi Sport 1

Cunoscut rival al trupei din Ghencea, Prunea are vești îmbucurătoare pentru suporterii steliști. Acesta crede că Adi Popa nu s-a dus întâmplător la CSA Steaua, iar clubul Armatei are o șansă să promoveze la finalul stagiunii de ligă secundă.

Florin Prunea despre transferul lui Adi Popa la CSA Steaua

"Adi Popa se duce unde îi e mai bine lui și familiei lui. El a jucat la Steaua, dar acum, sigur, la FCSB mai mult. Nu știu dacă a prins denumirea de Steaua. Fiecare jucător se duce unde e mai bine.  Acum, ce să facă Adi Popa?

Se duce omul să își facă treaba, este și el pe final de carieră. Pentru Adi Popa contează revenirea în Liga 1! Am văzut declarația cu promovarea. Eu am spus-o de mult că s-ar putea ca CSA Steaua să aibă drept de promovare. Eu cred că dacă vor avea meritul sportiv vor promova", a spus Florin Prunea, conform Prosport.

Adi Popa, ”înțepat” de fostul căpitan de la FCSB! "Nu mă dezic de echipa la care am jucat!"

"M-a surprins alegerea lui, mai ales că el a jucat de două ori pentru FCSB. Prima oară am înţeles. A doua oară el chiar avea nevoie de club, mai mult decât avea clubul nevoie de el.

Până la urmă e alegerea fiecăruia, dacă el crede că aşa e mai bine, eu nu prea am ce să comentez", a spus Filip.

Filip a spus că fiecare este liber să ia deciziile pe care și le dorește în viață, dar a precizat că nu ar putea evolua vreodată pentru CSA Steaua.

"Nu, eu nu aș juca acolo pentru că eu nu mă dezic de unde am jucat, unde am cunoscut cele mai mari satisfacţii", a mai spus Lucian Filip, într-o conferință de presă

Etichete: csa steaua , promovare , liga secunda
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă