"Eternul" Chiellini, obiectiv îndrăzneț pentru viitorul apropiat

3 săptămâni in urmă 16

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Jucătorul lui Juventus este unul dintre cei mai constanți fundași ai ultimiilor ani și anunță că vrea să joace și la Cupa Mondială din 2022.

Giorgio Chiellini, la Cupa Mondială din 2022?!

Chiellini are un start bun de sezon la Juventus, în ciuda faptului că echipa nu a avut rezultate foarte bune. Italianul anunță că are ca obiectiv participarea la Cupa Mondială din 2022.

"Numerele arată că sunt destul de bun momentan. Dacă o să joc în continuare bine și am noroc să am continuitate anul acesta, probabil că voi fi acolo (n.r. la Cupa Mondială din 2022). Momentan trebuie însă să mă gândesc la prezent și nu la viitor", a spus Giorgio Chiellini, conform football-italia.

Giorgio Chiellini spune că Juventus va fi echipa lui Paulo Dybala, după plecarea lui Cristiano Ronaldo

În interviul acordat în urma înfrângerii obținute de Juventus pe terenul celor de la Napoli, 1-2, căpitanul Giorgio Chiellini a recunoscut că gruparea bianconeri a trebuit să joace pentru CR7, dar a ținut și să anunțe faptul că, odată cu plecarea lui Ronaldo, Dybala va redeveni pionul principal al echipei.

"Când ai un jucător de clasă mondială ca Cristiano, nu poți să faci altceva decât să folosești echipa în așa fel încât să joace pentru el. Trebuie să îi fim recunoscători lui Cristiano pentru tot ce a făcut în acești ani la Juventus, dar mergem mai departe.

Acum, echipa va fi a lui Paulo Dybala. În ultimii ani, media lui de goluri a scăzut din cauza prezenței lui Cristiano, dar este un jucător cheie pentru această echipă și acest lucru este recunoscut de către toată lumea", a explicat căpitanul lui Juventus.

Etichete: italia , convocare , cupa mondiala 2022 , giorgio chiellini
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă