Etapa finală din Israel duce competiția „Asia Express” la un alt nivel. Tensiunile ating cote maxime în ediția din această seară

2 săptămâni in urmă 17

Marți seară la Asia Express, show difuzat de Antena 1, cele patru echipe rămase în cursa pentru amuleta de aur și premiul de 30.000 de Euro au ajuns în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților.

Ediția a fost una a provocărilor, dar și a emoțiilor puternice. Vedetele au fost nevoite să se adapteze rapid la o nouă cultură într-un timp scurt, căci doar așa își vor putea păstra locul în competiție. Așa cum era de așteptat, experiențele dure și copleșitoare se vor intensifica în ultima etapă a celui mai dur reality-show.

Aseară, Emi și Cuza, Mihai și Elwira, Lidia și Estera, Cosmin și Eliza au pornit în prima cursă din Israel, unde au avut de îndeplinit diverse misiuni legate de momente cheie din Biblie.

ed-36-37-ae4-1Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Diseară, de la 20:30, o nouă ediție vine cu noi provocări pentru concurenți. În lupta de calificare pentru amuletă, vedetele vor ajunge la Irina Fodor doar pentru a afla că misiunile nu se termină aici.

„Știm că trebuie să jucăm ceva, dar nu am înțeles nimic.  De obicei te califici la joc și aștepți să începi”, va spune Mihai Petre nedumerit.

Echipele vor primi o hartă și noi instrucțiuni de îndeplinit pe Drumul Împăraților din Israel, iar probele îi vor provoca să împacheteze rufe, sau să parcurgă distanțele între steaguri pe bicicletă, pe un drum pietruit: ”Eu nu știu să merg pe bicicletă! Nu am ce să fac! Nu mai puteam de nervi”, va spune Emi tensionat.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă