”Ești un mincinos!”. Un nou moment tensionat între Cristiano Ronaldo și Mattia Perin. Ce l-a enervat pe portar

3 săptămâni in urmă 15

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

În minutul 86, după un duel aerian pentru balon între atacantul lui Juventus și portarul celor de la Genoa, arbitrul a fluierat fault în atac, decizie ce a stârnit protestele lui Cristiano Ronaldo.

VIDEO cu duelul dintre Cristiano Ronaldo și Mattia Perin:

Cristiano Ronaldo, moment tensionat cu Mattia Perin în Juventus - Genoa

Portughezul a încercat să-i explice arbitrului central Marco Di Bello că, de fapt, nu l-a atins pe Mattia Perin, astfel că nu se impune acordarea unei lovituri libere indirecte pentru Genoa.

La auzul protestelor lui Cristiano Ronaldo, Mattia Perin a reacționat, strigând, conform italienilor de la Corriere dello Sport, către portughez: ”Ești un mincinos!”.

VIDEO cu rezumatul meciului Juventus - Genoa 3-1:

Cristiano Ronaldo și Mattia Perin, care au fost coechipieri la Juventus între iulie 2018 și ianuarie 2020, s-au contrat și în meciul tur, câștigat de torinezi cu același scor ca al partidei de duminică, 3-1.

În minutul 89 al acelui joc, disputat în decembrie, Cristiano Ronaldo se pregătea să execute al doilea penalty, moment în care, pentru a presiune suplimentară, Mattia Perin i-a spus ”Tot pe centru dai?”.  Starul portughez nu a fost, însă, intimidat, șutând puternic, spre dreapta portarului, și transformând a doua lovitură de pedeapsă din meci. După ce a marcat, Cristiano Ronaldo a strigat către portar: ”Unde te-ai dus, Perin?”.

Etichete: cristiano ronaldo , mattia perin , juventus genoa , meciuri serie a
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă