„Ești fake!” Replica Anamariei Prodan după atacul soției lui Pîrvulescu: „Mă distrează! Sunt nr. 1 de departe”

1 săptămână in urmă 14

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022, 14:59 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 15:22

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat după ce Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fotbalist la Academica Clinceni, a atacat-o printr-o serie de mesaje publicate în social media.

Implicarea Anamariei Prodan la Academica Clinceni părea certă. De altfel, fiica sa, Rebecca, cea care urma să fie șefa în acte, începuse deja să vorbească din noua postură.

 „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”

DIVORȚ

Anamaria Prodan, acuzații grave în direcția lui Reghecampf: „Milioane de euro au dispărut din cont! Știți ce dosar am găsit?”

Anamaria Prodan, arătată cu degetul: „Ești fake!”

În cele din urmă Anamaria Prodan s-a retras din proiect, la fel cum a făcut-o și Florin Dobrescu, cel care urma să fie principalul investitor. Ca atare, Ana Pîrvulescu, soția lui Paul, fundaș stânga la Clinceni, a avut un mesaj dur pentru investitorii care au bătut în retragere

„Patronii de la TV sunt doar niște gherțoi, care atunci când vine vorba să bage mâna în buzunar își dau demisia. Unde ați mai auzit așa ceva? La ei, totul este fake, de la titulatura de patron până la chestiile pe care și le pun pe ei, haine, bijuterii ceasuri”.

Anamaria Prodan răspunde: „Mă distrează totul” 

Ieșirea nervoasă a Anei nu a rămas fără replică. Anamaria Prodan spune că întreaga situație o amuză și sugerează că numele ei nu ar trebui menționat, întrucât nu a fost legat oficial de clubul ilfovean.

„Mă distrează totul. Sunt nr. 1 de departe în absolut tot ce fac! Anamaria Prodan vinde incredibil de bine absolut orice. Ați văzut-o pe Anamaria Prodan pe acte la Clinceni? Când o vedeți vorbiți despre subiect!

Salarii? Era echipa Anamariei, să achite Anamaria salarii? Hai să fim serioși”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Academica Clinceni, în vrie 

Situația de la Clinceni după ce oamenii cu banii și-au retras sprijinul este una dramatică. Ilfovenii, aflați pe ultima poziție în Liga 1, au pierdut mai mulți jucători, în vreme ce alții refuză să se prezinte la reunirea lotului.

„Cred că mai am 5-6 de la prima echipă. Mulți și-au reziliat contractele, iar alții ar putea să revină dacă lucrurile se vor rezolva. Până acum, s-a plătit o singură primă, cea de la meciul cu Dinamo, dar din salarii nu am primit nimic. Situația este foarte complicată”, a declarat Adrian Falub pentru DigiSport.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Apel disperat din vestiarul lui Dinamo: „Renunț la două salarii, doar dați-mi drumul!”

Ploaia din Antalya a dat peste cap planurile echipelor românești » 3 amicale deja anulate, altul în pericol

Playtech: BOMBĂ! S-a aflat cine este ADEVĂRATUL iubit al Anamariei Prodan. Veste ireală, l-a uitat imediat pe Reghecampf


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă