Estelle Nze Minko, cea mai bună jucătoare de la Campionatul European de handbal feminin

2 luni in urmă 59

Liga 1: Hermannstadt - Politehnica Iași, duminică, ora 14:00, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Dinamo, duminică, ora 21:00, Digi Sport 1

Estelle Nze Minko (29 de ani), jucătoarea lui Gyor, a fost desemnată cea mai bună jucătoare de la Campionatul European de handbal feminin. Franțuzoaica a avut un aport decisiv în parcursul excelent al naționalei țării sale, care va disputa finala competiției în această seară, de la ora 19:00, în direct pe Digi Sport 1 și pe site-ul digisport.ro.

Galerie Foto

Interul stânga din Franța a marcat 25 de goluri la EFH EURO 2020. Din păcate, România nu are nicio reprezentantă în echipa ideală a turneului, în care a avut o singură nominalizare, pivotul Lorena Ostase. Toate cele patru semifinaliste, plus Rusia şi Muntenegru, au reprezentante în EHF EURO 2020 All-star Team. Norvegia are trei jucătoare în echipa ideală, iar Danemarca are două.

România, fără reprezentante în echipa ideală de la EHF EURO 2020

Ostase, care evoluează la CSM Slatina şi care a marcat 26 de goluri în cinci partide pentru România, le-a avut contracandidate în anchetă pe germanca Julia Behnke, suedeza Linn Blohm (Minaur Baia Mare), Kari Brattset Dale (Norvegia) şi Ana Debelic (Croaţia).

Portar - Sandra Toft (Danemarca), extremă stânga - Camilla Herrem (Norvegia), inter stânga Vladlena Bobrovnikova (Rusia), centru - Stine Oftedal (Norvegia), pivot - Ana Debelici (Croaţia), inter dreapta - Nora Mork (Norvegia), extremă dreapta - Jovanka Radicevici (Muntengru).

Alte jucătoare care evoluează în România şi au candidat pentru un post în All-Star Team au fost Carmen Martin (CSM Bucureşti) şi Valentina Blazevic (Măgura Cisnădie). În decurs de 48 de ore, peste 30.000 de voturi au fost furnizate de fani, contând 40 la sută din votul final, restul de 60 de procente fiind oferite de o comisie de experţi.

AGERPRES

Etichete: franta norvegia , campionatul european de handbal feminin , estelle nze minko , mvp euro 2020 , cea mai buna jucatoare euro 2020
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă