„Este un semn că începem să înviem!”. Victor Angelescu, entuziasmat de transferul lui Dennis Man la Parma | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

1 lună in urmă 7

Victor Angelescu, patronul clubului Rapid, a vorbit, în cadrul emisiunii ProSport Live, despre transferul lui Dennis Man (22 de ani) la Parma, care este pe cale să fie oficializat.

Potrivit spuselor lui Gigi Becali, suma de transfer, a lui Dennis Man, se va ridica la 13 milioane de euro.

Parma se află pe penultimul loc din Serie A, cu 13 puncte obținute după 19 meciuri jucate.

Victor Angelescu, entuziasmat de transferul lui Dennis Man la Parma

Patronul Rapidului susține că Dennis Man este jucătorul său preferat din Liga 1. Acesta este entuziasmat de transferul tânărului fotbalist la Parma și consideră că fotbalul românesc începe să „învie”.

„Foarte bine pentru fotbalul românesc, pentru FCSB, în primul rând. Cred că era momentul să facă pasul către un campionat puternic. Cel mai mult îmi place Dennis Man. Mi se pare cel mai bun. Nu mai joacă doar din talent. Pentru fotbalul românesc este un semn că începem ușor, ușor să înviem și noi. Chiar m-aș bucura sa demonstreze”, a declarat Victor Angelescu, la ProSport Live.

Ilie Dumitrescu știe ce trebuie să facă Dennis Man pentru a se impune la Parma

„Mister” este de părere că Dennis Man va trebui să arate personalitatea pe care o avea în tricoul FCSB-ului, pentru a se impune la Parma. Acesta consideră că formația italiană se așteaptă ca atât Dennis Man, cât și Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, să arate calitate individuală.

„Man și Mihăilă sunt doi jucători de viteză, doi jucători talentați, cu tehnică foarte bună. Amândoi apar foarte bine la finalizare. Man nu va avea probleme de adaptare, din punctul meu de vedere. Trebuie să aibă personalitate, așa cum a demonstrat că are la FCSB.

El (n.r Dennis Man) are capacitatea să joace un fotbal total. Man și Mihăilă trebuie să scoată adversari din joc, să aibă acțiuni individuale, de aia a plătit Parma sumele astea. Sunt doi jucători cu un potențial foarte mare”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

The post „Este un semn că începem să înviem!”. Victor Angelescu, entuziasmat de transferul lui Dennis Man la Parma | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă