„Este un gest de copil! Nu s-a gândit o clipă că o să lase echipa într-un impas teribil!” George Pușcaș, desființat după gafa din meciul cu Armenia | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 6

Ion Marin, fostul jucător și antrenor al lui Dinamo, l-a desființat pe George Pușcaș, după gafa catastrofală făcută în partida Armenia – România, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

În minutul 77 al partidei de la Erevan, la scorul de 2-1 pentru „tricolori”, George Pușcaș a avut o intrare horror asupra unui jucător advers, motiv pentru care arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu atacantului României

Ulterior, fiind în superioritate numerică, Armenia a revenit și s-a impus cu 3-2.

George Pușcaș, desființat după gafa din meciul cu Armenia

Ion Marin susține că gestul lui George Pușcaș este unul impardonabil și consideră că atacantul României nici nu s-a gândit la consecințele pe care le-ar putea avea eliminarea sa pentru echipa națională.

„Nu se poate să faci gestul acela tu, George Pușcaș. Să lași echipa în zece oameni când în joc sunt atâtea lucruri. Este un gest de copil, care nu s-a gândit o clipă că o să lase echipa într-un impas teribil. Mai erau 12 minute sau cât naiba mai erau. Nu poți să faci gestul ăla. Adică un jucător de echipă națională care luptă să meargă la Campionatul Mondial nu are voie să facă așa ceva. E o greșeală imensă. Nu te gândești numai la tine, gândește-te la echipă, gândește-te la Federație, gândește-te la România. Vin niște responsabilități când ajungi acolo”, a declarat Ion Marin, în exclusivitate, pentru ProSport.

George Pușcaș, ironizat de un site din Țările de Jos pentru cartonașul roșu primit cu Armenia

Site-ul Ziggo Sport s-a amuzat pe seama faultului comis de atacantul român George Pușcaș la Erevan.

Jurnaliștii batavi au postat pe Twitter clipul cu faultul comis de Pușcaș, alături de descrierea: „Everybody was kung-fu fighting. Pușcaș a primit direct cartonașul roșu pentru o lovitură puternică”.

4 milioane de euro este cota lui George Pușcaș, conform transfermarkt.com

The post „Este un gest de copil! Nu s-a gândit o clipă că o să lase echipa într-un impas teribil!” George Pușcaș, desființat după gafa din meciul cu Armenia | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă