Este supranumit "Noul Ronaldinho" în Brazilia și tocmai și-a anunțat intenția de a se transfera la Barcelona

2 săptămâni in urmă 20

De atunci, formația blaugrana a mai avut un singur brazilian cu un stil de joc spectaculos, Neymar, pe care l-a cedat la PSG în schimbul a 222 de milioane de euro.

Este supranumit "Noul Ronaldinho" în Brazilia și tocmai și-a anunțat intenția de a se transfera la Barcelona

Acum, catalanii au șansa de a avea din nou în lot un brazilian care își concentrează jocul pe driblinguri prin care își umilește adversarii. Este vorba de Artur Guimaraes, fotbalist considerat "Noul Ronaldinho" în țara sa natală. 

Sud-americanul evoluează pentru RB Bragantino în primul eșalon brazilian și este unul dintre cei mai buni oameni în ultimele sezoane. Într-un interviu acordat pentru AS, acesta și-a făcut publică intenția de a-i călca pe urme lui Ronaldinho și de a juca în culorile blaugrana.

"Visul meu este să joc pe Camp Nou, unde au jucat marii mei idoli. Mereu am vrut să joc acolo și o să muncesc din greu pentru a face acest lucru să se întâmple.

Hai să vezi cum au luat naștere serviciile secrete, misterioasele puteri din umbră. Azi de la 22:00 pe Digi World, în Digi Online.

Jucătorul pe care l-am admirat cel mai mult a fost Ronaldinho Gaucho. Mereu l-am urmărit și am încercat să driblez și să pasez la fel ca el. De asta vorbesc de Camp Nou, de istoria pe care a făcut-o acolo. A fost un star, un idol pentru toți copiii brazilieni", a transmis fotbalistul.

Artur Guimaraes poate fi o soluție "de buget" pentru Barcelona

Extrema dreaptă este cotată la doar 6 milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt, astfel că se poate dovedi o variantă pentru clubul catalan, care va avea un buget limitat la iarnă, din cauza problemelor financiare.

Momentan, Artur și-a reprezentat țara doar la nivel de juniori, astfel că încă așteaptă debutul și la selecționata mare a Braziliei.

  • 18 goluri și 15 assist-uri a reușit Artur Guimaraes în acest sezon, pentru RB Bragantino.
Etichete: barcelona , brazilia , ronaldinho , artur guimaraes

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă