"Este o rușine ce face Bratu!". Reacție dură după ce Drăgușin a fost lăsat rezervă la U21: "Îi venea să plângă"

1 lună in urmă 29

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

Radu Drăgușin, fundașul împrumutat recent de Juventus la Sampdoria, este rezervă pentru meciul cu Georgia, iar impresarul său, Florin Manea, a avut o reacție nervoasă, spunând că este o rușine modul în care a procedat selecționerul Bratu.

Florin Bratu a ales un cuplu de fundași centrali format din Vladimir Screciu (Universitatea Craiova) și Bogdan Racovițan (FC Botoșani).

"Am avut o discuție cu Florin Bratu înainte de această convocare, iar acum am înțeles-o. Eu am crezut că glumește, spunea că jucătorii trebuie să joace la echipele lor. Este o rușine ce face Florin Bratu! Îmi pare rău, pentru că este finul meu. Aduce o mentalitate veche, împinge la mediocritate, judecă un copil care se bate cu Bonucci și Chiellini și are 3 milioane valoare pe Transfermarkt. Fără să jignesc pe ceilalți colegi. Racovițan e un copil care îmi place, dar 25.000 de euro valoarea pe Transfermarkt, iar în doi ani de zile a jucat doar 9 meciuri.

Este o rușine. Atunci ar trebui să-l aduc să joace la Clinceni, Chindia, Bacău sau pe unde a antrenat el. El ar trebui să se suspende primul, pentru că nu are destule în spate ca să fie la echipa națională. Sarabia joacă la naționala Spaniei. Cât joacă la PSG? Cine a venit cu ideea asta să ai meciuri? Bun, poate vorbim de naționala mare, dar la U21, un copil care se bate cu cei mai mari fundași din lume să-l pedepsești că nu joacă?

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Nu poți să-l aduci pe un copil, să vină de la nivelul ăla și să-ți bați joc de el în halul ăsta. Plângea când a auzit că nu joacă. Era nervos, nu că plângea, îi venea să plângă. Pentru el, echipa națională este tot

Un copil care joacă la nivelul ăsta, pe care Pirlo riscă să-l bage în teren, Sampdoria îl ia un an împrumut, fără opțiune de cumpărare, toți cred în el, dar noi știm mai bine. Românii știu extraordinar de bine. Ne batem joc de o valoare, ne batem joc de el, nu știm să-l creștem. Eu, dacă aș fi în locul lui, aș depune să-mi iau cetățenia italiană, să joc măcar la o echipă care mă respectă. Jur, sunt revoltat. N-am comentat niciodată, dar deja este bătaie de joc.", a spus Florin Manea, la Prosport Live.

  • Echipa de start aleasă de Florin Bratu pentru meciul cu Georgia: Popa 12.M. Popa – 20. Țîrlea, 6. Screciu (cpt), 4. Racovițan, 3. Țicu – 8. Dr. Albu, 14. Dican – 13. Sefer, 18. Miculescu, 15. Petrila – 19. I. Stoica.

Radu Drăgușin (19 ani), fundaș central promovat la prima echipă a lui Juventus anul trecut, a bifat patru meciuri la echipa mare a torinezilor în stagiunea precedentă, iar în această vară a fost împrumutat la o altă formație din Serie A, Sampdoria.

3 meciuri are Radu Drăgușin la naționala U21 - două în preliminariile EURO 2021 și unul la turneul final

Etichete: florin bratu , romania u21 , florin manea , radu dragusin
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă