”Este noul Cosmin Contra!” Presa din Spania, despre debutul lui Andrei Rațiu la națională

1 lună in urmă 12

  • Preliminarii CM: Cipru - Rusia, sâmbătă, ora 19:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Ucraina - Franța, sâmbătă, 21:45, Digi Sport 1

Fundașul de 22 de ani a debutat la prima reprezentativă, iar presa din Spania a lăudat jocul românului care evoluează la Huesca în Segunda Division.

”Este Cosmin Contra al viitorului”, a titrat cotidianul AS, după jocul lui Andrei Rațiu la primul meci pentru naționala României. 

”Este un jucător crescut de Villarreal și care stă de la 7 ani în orașul Aguaviva, iar fundașul a uimit la debut.

Este un pariu al selecționerului Mirel Rădoi, care l-a chemat la echipa mare după evoluțiile de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, au scris spaniolii, care precizează că jucătorul va rata meciul echipei sale cu Oviedo de luni, dar va fi în lotul celor de la Huesca pentru partida din 13 septembrie de la Lugo.

Andrei Rațiu, plecat de la șapte ani în Spania

Hai în Digi Online să vezi ce-a însemnat mandatul lui Trump și efectele acestuia în politica internă și externă! Azi de la 22:00, numai pe Digi World!

Am crezut că voi fi mai emoționat, dar, din păcate pentru ei, n-a fost așa și am făcut un meci bun. Am aflat înainte de meci, nu credeam că voi fi titular din primul meci, dar m-am simțit bine. Mă înțeleg cel mai bine cu jucătorii de la tineret.

De la șapte ani am plecat în Spania, am venit în România doar la națională. Mai vorbesc în română, acum mai mult că am vorbit și la Tokyo. E mai greu în română. Formulez în gând înainte, ca să zic bine.

E foarte mare dorința de a ajunge la Mondial. Nu știu dacă va fi mai greu în Macedonia, dar sigur își vor dori să câștige, mai ales că au făcut egal acum (n.r. cu Armenia)”, a declarat Andrei Rațiu, la ProTV.

Andrei Rațiu, suporter al Barcelonei

Fundașul dreapta de 22 de ani a recunoscut că este suporter al echipei Barcelona datorită lui Ronaldinho.

De mic țin cu Barcelona, dar orice echipă din Spania e bună. Așa am crescut, îmi plăcea mult de Ronaldinho”, a transmis Andrei Rațiu.

După victoria cu Islanda, pentru România urmează duelul cu Liechtenstein, programat duminică, de la ora 21:45, pe Arena Națională.

La finalul rundei a patra, România este pe locul patru în grupă, cu șase puncte, unul în spatele Macedoniei de Nord, care a remizat cu Armenia, trei în spatele Germaniei, victorioasă cu Liechtenstein, și patru mai puțin decât liderul Armenia. 

Etichete: mirel radoi , andrei ratiu , islanda - romania , andrei ratiu huesca
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă