Este foarte greu în școlile de stat să dai oameni afară pentru lipsă de performanță – Laura Nicoară, director adjunct: Din cauza titularizării, o echipă managerială nu are posibilitate deplină de a-și alege oamenii cu care să lucreze

3 săptămâni in urmă 18

Din cauza titularizării și a etapelor de mobilitate, „o echipă managerială a unei școli, indiferent la ce nivel ar fi ea, nu are încă posibilitate deplină de a-și alege oamenii cu care să lucreze”, a declarat Laura Nicoară, director adjunct la Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” din Deva, la conferința SuperTeach.

Este foarte greu în învățământ, mai ales în școlile de stat, să dai oameni afară pentru lipsa de performanță, a spus Laura Nicoară; „în cel mai bun caz poți să-l iei de-o parte, ca manager, și să ai o discuție unu la unu cu el și să speri că situația se îndreaptă”, a precizat aceasta.

Managerul de școală a spus că „sunt foarte multe lucruri de schimbat cu care directorii se confruntă”, din experiența sa de director adjunct de până acum. Profesoara a declarat că a câștigat concursul pentru acest post în 2016.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă