„Este cel mai în formă jucător! A demonostrat personalitate!”. Fanii Parmei îl cer titular pe Valentin Mihăilă

1 lună in urmă 3

Valentin Mihăilă a bifat doar 22 de minute în înfrângera Parmei, din Serie A, contra celor de la Verona, 1-2. Însă, evoluțiile fotbalistului român i-au încântat pe fanii Parmei, care îl cer titular în echipa lui Roberto D’Aversa.

Valentin Mihăilă (21 de ani) a fost transferat de Parma, în toamna anului trecut, de la Universitatea Craiova, pentru 8.5 milioane de euro. Contractul acestuia, cu Parma, se întinde până în 2025.

Parma se află pe locul 19 din Serie A, cu 13 puncte obținute după 22 de meciuri jucate.

Fanii Parmei îl cer titular pe Valentin Mihăilă

ParmaLive, portal de știri apropiat de formația italiană, a publicat un articol în care sunt scoase în evidență evoluțiile foarte bune ale lui Valentin Mihălă, din ultima perioadă, dar și faptul că ar trebui să primească șansa de a ocupa postul de jucător titular al Parmei.

„Valentin Mihăilă este cel mai în formă jucător de la Parma. Tânărul fotbalist român încă nu a primit șansa de a începe titular vreun meci de campionat. Cu toate astea, aparițiile sale din finalurile de meci au fost notabile. Și-a demonstrat calitățile.

A avut probleme în startul sezonului, din cauza unei accidentări, dar munca alături de echipă se vede acum. Odată revenit a găsit un compartiment ofensiv aglomerat și i-a fost greu să se impună. După debutul cu Torino, în care a arătat clar ce poate. Cu Atalanta a impresionat pe toată lumea, dar a prins tot mai puține minute, chiar dacă a înscris în meciul de Cupă cu Lazio.

Mihăilă a arătat că poate aduce acea sclipire, acea schimbare de ritm pe care jocul Parmei nu o are în acest moment. Chiar dacă nu e suficient de matur, a demonostrat personalitate, a fost liderul de pe teren în minutele jucate”, a scris Niccola Pasto, în articolul de pe ParmaLive.

6 milioane de euro este cota lui Valentin Mihăilă, conform transfermarkt.com

1 gol și 1 pasă decisivă a dat Valentin Mihăilă în 13 partide bifate pentru Parma

The post „Este cel mai în formă jucător! A demonostrat personalitate!”. Fanii Parmei îl cer titular pe Valentin Mihăilă appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă