"Este accidentat. Am vorbit cu el". Victor Angelescu, despre situația lui Rareș Ilie

2 zile in urmă 10

  • Liga Națiunilor: Franța - Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG - Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

"Este accidentat. Am vorbit cu el". Victor Angelescu a vorbit despre situația lui Rareș Ilie

Ilie a jucat șapte meciuri pentru Nice, însă românul nu a reușit deocamdată să se impună sub comanda lui Lucien Favre. Întrebat despre situația fostului decar de la Rapid, Victor Angelescu a încercat să explice perioada mai puțin bună prin care trece fotbalistul și a dezvăluit care a fost motivul pentru care mijlocașul nu a putut onora convocarea la naționala U21 a României pentru meciurile din luna septembrie.

”Nu înseamnă că dacă l-a dorit un antrenor, vine alt antrenor și schimbă tot lotul. În acest moment, Rareș Ilie este accidentat, are o microleziune. Nu a fost nici în lot, nu vine nici la echipa națională. Am vorbit cu el, sigur este accidentat.

A jucat destul de bine. A avut unul sau două meciuri, unde a intrat titular, dar echipa a jucat destul de slab. A mai fost transferat un jucător de la Borussia Dortmund pe poziția lui. A avut meciuri bune la început, a fost apreciat. Vorbește mult cu jucătorii de la Rapid. Va fi ok, e un jucător tânăr, e la o echipă bună”, a spus Angelescu, la Fotbal Club.

  • 5 milioane de euro a plătit Nice pentru Rareș Ilie, la jumătatea lunii iulie

Rareș Ilie, impresii după transferul la Nice. Cine ”s-a ocupat” de transfer și ce l-a surprins

Rareș Ilie a transmis că a fost primit foarte bine de noii colegi, ba chiar mai bine decât se aștepta.

Zimbabwe este una dintre cele mai incredibile destinații pentru safari. Trăiește experiența autentică pe Digi Life și Digi Online, astăzi de la 19:00!

Tatăl meu s-a ocupat de tot. Am știut doar când mutarea era deja făcută. Știam că antrenorul mă vrea aici. Detaliile le știe doar tatăl meu, eu mă concentrez doar pe fotbal.

Am găsit o echipă bună, colegii m-au primit foarte bine, chiar mai bine decât mă așteptam. Mi-am făcut prietenii. Orașul e frumos. Acum sunt concentrat pe începutul de sezon.

Am urmărit câteva meciuri din Ligue 1 la televizor, în România. Cunoșteam câțiva jucători precum Dante, e unul dintre cei mai experimentați jucători, eu sunt tânăr.

De când am ajuns aici am aflat mai multe despre istoria clubului și am descoperit un club extraordinar”, a spus Rareș Ilie.

Etichete: nice , victor angelescu , rareș ilie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă