Eșec la Cotroceni. Președintele Iohannis și Dan Barna n-au ajuns la nicio înțelegere

1 lună in urmă 19

Președintele Klaus Iohannis nu a venit cu nicio soluție pentru rezolvarea crizei. I-a cerut lui Dan Barna să fie responsabil și să propună un nou ministru al Justitiei, potrivit unor surse apropiate negocierilor.

Președintele Klaus Iohannis a avut marți, 7 septembrie, prima reacție publică, după ce miniștrii USR PLUS au demisionat în bloc.

„Chiar dacă avem o criză guvernamentală, nu ne abatem de la parcursul european. Vom găsi o soluție. România continuă să fie o țară stabilă, care nu deraiază de la valorile asumate. Vă garantez că vom găsi cele mai bune soluții pentru actuala criză politică. Guvernarea pentru români și România va continua”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan precizează că liberalii nu renunţă la Florin Cîţu, calificând drept false informaţiile care au apărut în spaţiul public potrivit cărora PNL se gândeşte la o altă variantă de prim-ministru.

Citeste si:

Dan Barna anunță că accepta invitația lui Klaus Iohannis la discuții. USR PLUS vrea să continue coaliția de guvernare, dar cu alt premier

Liderii USR PLUS, invitaţi la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis pe tema crizei politice SURSE

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă