Escrocherie vaccin. Un bărbat din Marea Britanie este căutat de poliţie, după ce a păcălit o bătrână

1 lună in urmă 1

Escrocherie vaccin. Un bărbat din Marea Britanie este căutat de poliţie, după ce a păcălit o bătrână

Escrocherie vaccin. Victima, în vârstă de 92 de ani, din Surbiton, la sud-vest de Londra, a primit la 30 decembrie un escroc care s-a dat drept un membru al serviciului public de sănătate NHS, scrie News.ro. Ea declară că acest bărbat i-a făcut o injecţie în braţ, după care i-a cerut suma de 160 de lire sterline, dându-i asigurări că va fi rambursată de NHS, precizează poliţia într-un comunicat. Citeşte şi: Bătrânii din Marea Britanie refuză vaccinul Pfizer. „Îl aşteaptă pe cel englez” Regatul Unit, cea mai îndoliată ţară din lume de pandemie, cu peste 78.000 de morţi, a lansat în urmă cu o lună o campanie de vaccinare a bătrânilor. Nu se ştie dacă victimei i s-a administrat vreo substanţă şi care anume, însă examene la spital nu au depistat nimic anormal. ”Este crucial să fie prins cât mai rapid, pentru că nu doar că escrochează oamenii, ci poate de asemenea să le pună viaţa în pericol”, a subliniat inspectorul Kevin Ives, care a catalogat aceste fapte drept ”josnice şi total inacceptabile”.

Escrocherie vaccin. Poliţia e în alertă

În apelul său către martori, poliţia prezintă imagini cu suspectul, care poartă o haină albastru închis, cu benzi albe ăn lateral, imagini realizate într-o altă ”vizită” la o victimă, căreia i-a cerut 100 de lire sterline în plus. Citeşte şi: DEZASTRU în Marea Britanie. Peste 1.000 de morţi de COVID în 24 de ore, pentru prima dată din luna aprilie În Irlanda de Nord, poliţia a alertat cu privire la tentative de phishing, prin SMS, ale unor escroci care le spun victimelor lor că sunt eligibile să fie vaccinate, cu scopul de a obţine datele bancare ale acestora. Unitatea poliţiei britanice însărcinată cu cazuri de fraudă a anunţat joi că a primit peste 50 de plângeri de escrocherie legate de vaccinarea împotriva covid-19. Autorităţile le amintesc locuitorilor Regatului Unit că numai NHS poate administra vaccinul împotriva covid-19.

Escrocherie vaccin. Victima, în vârstă de 92 de ani, din Surbiton, la sud-vest de Londra, a primit la 30 decembrie un escroc care s-a dat drept un membru al serviciului public de sănătate NHS, scrie News.ro.

Ea declară că acest bărbat i-a făcut o injecţie în braţ, după care i-a cerut suma de 160 de lire sterline, dându-i asigurări că va fi rambursată de NHS, precizează poliţia într-un comunicat.

Citeşte şi: Bătrânii din Marea Britanie refuză vaccinul Pfizer. „Îl aşteaptă pe cel englez”

Regatul Unit, cea mai îndoliată ţară din lume de pandemie, cu peste 78.000 de morţi, a lansat în urmă cu o lună o campanie de vaccinare a bătrânilor.

Nu se ştie dacă victimei i s-a administrat vreo substanţă şi care anume, însă examene la spital nu au depistat nimic anormal.

Este crucial să fie prins cât mai rapid, pentru că nu doar că escrochează oamenii, ci poate de asemenea să le pună viaţa în pericol”, a subliniat inspectorul Kevin Ives, care a catalogat aceste fapte drept ”josnice şi total inacceptabile”.

Escrocherie vaccin. Poliţia e în alertă

În apelul său către martori, poliţia prezintă imagini cu suspectul, care poartă o haină albastru închis, cu benzi albe ăn lateral, imagini realizate într-o altă ”vizită” la o victimă, căreia i-a cerut 100 de lire sterline în plus.

Citeşte şi: DEZASTRU în Marea Britanie. Peste 1.000 de morţi de COVID în 24 de ore, pentru prima dată din luna aprilie

În Irlanda de Nord, poliţia a alertat cu privire la tentative de phishing, prin SMS, ale unor escroci care le spun victimelor lor că sunt eligibile să fie vaccinate, cu scopul de a obţine datele bancare ale acestora.

Unitatea poliţiei britanice însărcinată cu cazuri de fraudă a anunţat joi că a primit peste 50 de plângeri de escrocherie legate de vaccinarea împotriva covid-19.

Autorităţile le amintesc locuitorilor Regatului Unit că numai NHS poate administra vaccinul împotriva covid-19.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă