„Escapadă” a Simonei Halep, taxată în stilul caracteristic de Darren Cahill: „Ai plănuit asta…” Cum s-a răsfățat sportiva după ce a dat iama într-un supermarket  

4 săptămâni in urmă 3

Simona Halep s-a răsfățat cu dulciuri înainte de a reveni în circuit, iar acest lucru nu l-a lăsat indiferent pe antrenorul Darren Cahill! Pentru cei doi urmează o aventură foarte importantă, la turneul de la Miami Open, în perioada 23 martie – 3 aprilie.

După ce a fost surprinsă de Cancan.ro în timp ce dădea iama în rafturile cu dulciuri din supermarket, Simona Halep (29 de ani) a postat o fotografie în care savurează un desert. Darren Cahill (55 de ani) a remarcat imediat escapada” elevei sale.

Antrenorul australian a dojenit-o în stilul caracteristic pe Simona, care s-a delectat cu dulciuri înaintea turneului de la Miami. Iar Darren are și soluția pentru ca jucătoarea aflată pe locul 3 WTA să ardă rapid caloriile.

Reacție fabuloasă a lui Darren Cahill, după escapada” Simonei Halep! Sportiva s-a delectat cu dulciuri înainte de Miami Open

Simona Halep s-a delectat cu un desert înaintea plecării la Miami, iar Darren Cahill a făcut o glumă care sună mai degrabă a muștruluială: Bucură-te! Ai plănuit un antrenament lung pentru mâine?, a reacționat Darren pe Instagram, în timp ce fanii Simonei au făcut și ei o remarcă amuzantă: După un asemenea desert, cred că pe Simona o așteapă un antrenament lung”, se arată pe unul dintre conturile administrate de fanii campioanei de la Wimbledon.

Înainte de a se răsfăța cu un desert, Halep a mers singură la cumpărături, într-un supermarket situat în nordul Bucureștiului. Ea a mers la magazin echipată corespunzător, cu mască de protecție, pentru a-și face provizii. Cum a intrat în market, cea mai bună jucătoare de tenis a României a luat un coș de mână și a început „explorarea” printre rafturi. Simona și-a pus în coș cele necesare, a stat cuminte la coadă pentru a plăti produsele, după care s-a îndreptat către bolidul care o aștepta în parcare. După ce a absentat de la turneele din Doha și Dubai din cauza unei accidentări la spate, Simona Halep va reveni pe teren la Miami Open, convinsă fiind chiar de antrenorul Darren Cahill.


The post „Escapadă” a Simonei Halep, taxată în stilul caracteristic de Darren Cahill: „Ai plănuit asta…” Cum s-a răsfățat sportiva după ce a dat iama într-un supermarket   appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă