Eroul din "Star Trek", astronaut la 90 de ani. William Shatner va zbura cu adevărat în spaţiu, ca pasager al navei New Shepard

3 săptămâni in urmă 19

Protagonistul serialului original Star Trek, William Shatner, va zbura cu adevărat în spaţiu la vârsta de 90 de ani. Shatner va fi, luna viitoare, unul din pasagerii celui de-al doilea zbor al navei New Shepard, construită de compania lui Jeff Bezos.

  • va zbura cu adevărat în spaţiu la vârsta de 90 de ani. Shatner va fi, luna viitoare, unul din pasagerii celui de-al doilea zbor al navei New Shepard, construită de compania lui Jeff Bezos.

Actorul va deveni astfel cel mai vârstnic astronaut din istorie, după ce a interpretat, începând din anii 60, rolul căpitanului Kirk în Star Trek. Nu se ştie cât îl va costa pe Shatner călătoria, dar este posibil ca biletul să i se ofere gratuit, pentru publicitate.

Ca şi primul zbor, în care s-a aflat la bord chiar Bezos, şi cel de-al doilea va dura 15 minute, mult mai puţin decât misiunile navei Enterprise din serial.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă