Eroare pro-FCSB în meciul cu Sepsi. Verdictul lui Crăciunescu: "Putea să-i facă glezna franjuri"

3 săptămâni in urmă 19

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo - Farul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu a analizat prestația centralului Adrian Cojocaru la o zi după meciul de la Sf. Gheorghe, în cadrul emisiunii Liga Digisport. Crăciunescu este de părere că arbitrul a condus aproape perfect meciul.

Eroare pro-FCSB în meciul cu Sepsi. Verdictul lui Crăciunescu: "Putea să-i facă glezna franjuri"

Specialistul Digi Sport a identificat o singură eroare comisă de Cojocaru. Crăciunescu este de părere că Dariu Olaru ar fi trebuit eliminat în minutul 8, după ce l-a călcat pe Achahbar:

"Îl calcă pe picior, are noroc, putea să fie roșu! Este full contact, cu toată talpa. Uite cum îi sare piciorul din contră, putea să-i facă glezna franjuri. După părerea mea trebuia acordat cartonaș roșu.

Îi dăm un avertisment arbitrului pentru că este o decizie importantă să elimini un jucător în minutul 8", a spus Ion Crăciunescu, în direct la Liga Digisport.

Misterioasele puteri din umbră, serviciile secrete, au un T zero. Hai să vedem cum au luat naștere pe DIGI World, în DIGI Online de la 21:55.

VIDEO Rezumatul meciului Sepsi - FCSB

La fel ca în ultimele 4 dueluri directe, FCSB a făcut încă o remiză cu Sepsi, scor 0-0, și a încheiat anul la 10 puncte în spatele liderului CFR Cluj. Al treilea portar din lotul "roș-albaștrilor", Ștefan Târnovanu, a fost omul meciului.

La final, raportul șuturilor pe poartă a fost de 10-2 pentru Sepsi, care bifează al zecelea meci la rând fără eșec.

Etichete: ion craciunescu , adrian cojocaru , meciuri fcsb , darius olaru , sepsi - fcsb , meciuri sepsi , liga digisport

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă