”Erling la Real Madrid? Nu e nimic nou pentru mine!”. Mino Raiola, totul despre planurile de viitor ale lui Haaland

2 luni in urmă 18

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

Mino Raiola, agentul său, a recunoscut că maturitatea arătată de Erling Haaland este neobișnuită pentru vârsta sa, iar din acest punct de vedere poate fi comparat cu Zlatan Ibrahimovic sau Ronaldo Nazario. De asemenea, Raiola a vorbit și despre viitorul atacantului de la Borussia Dortmund, confirmând practic, că Real Madrid este una dintre probabilele destinații.

Mino Raiola, dezvăluiri despre planurile de viitor ale lui Erling Haaland

Nu am văzut un atacant atât de matur ca Erling Haaland la o asemenea vârstă, poate doar Ronaldo brazilianul și Zlatan. Erling e ca Ibra la 20 de ani. Are aceeași dorință de a munci pentru a progresa, pentru a deveni cel mai bun.

Nu pot vorbi despre clauza lui de reziliere. Zvonurile spun că Real Madrid îl vrea? Nu e nimic nou pentru meci, dar el e fericit acum la Borussia Dortmund.

Erling vrea să câștige Liga Campionilor. Când va fi să plece de la Dortmund, o va face pentru performanța sportivă, nu pentru bani”, a declarat Mino Raiola, pentru Tuttosport.

Erling Haaland a continuat și în acest sezon evoluțiile remarcabile reușite stagiunea precedentă, la Salzburg și, ulterior, la Borussia Dortmund.

În actuala campanie, atacantul Norvegian, cel mai bun marcator al grupelor Ligii Națiunilor, cu șase goluri în doar patru jocuri, a punctat de nu mai puțin de 17 ori pentru Dortmund în toate competițiile, în 14 meciuri.

Erling Haaland este accidentat în acest moment, urmând să revină, cel mai probabil, în ianuarie.

Etichete: mino raiola , erling haaland , erling haaland real madrid , oferte erling haaland
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă