Erling Haaland i-a luat mințile lui Roman Abramovich! Patronul lui Chelsea vrea să facă o ofertă ireală: Timo Werner plus o sumă uriașă de bani pentru Borussia Dortmund!

1 lună in urmă 2

Roman Abramovich vrea să își satisfacă un nou capriciu în fotbal și are de gând să obțină transferul lui Erling Haaland pentru Chelsea Londra.

Pentru a realiza acest vis, patronul rus este dispus să îl cedeze formației din Bundesliga pe Timo Werner, atacantul german care nu s-a adaptat stilului aprig de joc din Premier League.

Haaland a marcat 31 de goluri în 30 de meciuri jucate până acum, în acest sezon, în toate competițiile.

Chelsea este pregătită să facă o ofertă pentru Erling Haaland de la Borussia Dortmund, care include și cedarea lui Timo Werner

Internaționalul norvegian de doar 20 de ani Erling Haaland este unul dintre cei mai vânați jucători din campionatele puternice ale Europei.

Criza financiară generată de pandemia de coronavirus a lovit-o puternic pe Borussia Dortmund, care ar putea fi nevoită să își vândă o parte dintre vedete pentru a face rost de fondurile necesare pentru cheltuielile curente ale clubului.

Haaland are o clauză de reziliere a contractului de 75 de milioane de euro, care va deveni activă abia la finalul sezonului viitor, dar galben-negrii au anunțat că vor avea nevoie să strângă fonduri înainte de acel moment.

„Dacă nu vom avea spectatori pe stadioane nici în sezonul viitor, atunci vom fi obligați să ne gândim să vindem din jucători. Nu vom face un apel iresponsabil la credite bancare pentru a evita asta”, a spus recent CEO-ul clubului, Hans-Joachim Watzke.

Conducerea lui Chelsea, în frunte cu Roman Abramovich, a făcut din Haaland ținta de transfer numărul 1, înainte de sosirea lui Thomas Tuchel pe Stamford Bridge. Acum, tehnicianul german este total de acord cu viziunea șefilor săi.

Potrivit celor de la Football Insider, clubul londonez îl dorește atât de mult pe Haaland încât e dispus să îl includă pe Timo Werner în tranzacție pentru a se asigura de succesul afacerii.

Vârful neamț a avut parte de un sezon oscilant pe Stamford Bridge, cu 10 goluri marcate și 9 pase decisive, în 38 de meciuri pentru Chelsea.

Se vehiculează o sumă de transfer în jurul a 110 milioane de euro pe care Borussia Dortmund ar solicita-o, în această vară, pentru transferul definitiv al lui Haaland. Asta înseamnă că Abramovich ar urma să dea, pe lângă Werner, minimum 50 de milioane de euro.

 

The post Erling Haaland i-a luat mințile lui Roman Abramovich! Patronul lui Chelsea vrea să facă o ofertă ireală: Timo Werner plus o sumă uriașă de bani pentru Borussia Dortmund! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă