Eric, OUT de la FC Voluntari! Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 e liber de contract

1 lună in urmă 1

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Eric, OUT de la FC Voluntari! Cel mai bun marcator străin din istoria Ligii 1 e liber de contract

După un an petrecut de Eric la FC Voluntari, clubul ilfovean a anunțat că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă. Noul antrenor Bogdan Andone anunțase încă de la începutul acestei săptămâni că gruparea sa ia în calcul această variantă, având în vedere problemele medicale ale jucătorului.

"FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Eric de Oliveira.

Despărțirea dintre cele 2 părți a survenit astăzi și s-a produs pe cale amiabilă.

Jucătorul brazilian, în vârsta de 35 de ani, a devenit cel mai bun marcator strain din istoria Ligii 1 în tricoul echipei noastre, marcând golul cu numărul 65 pe prima scena a fotbalului românesc în partida cu FC Hermannstadt din data de 22.02.2020.

Eric de Oliveira a sosit la clubul nostru în ianuarie 2020 și a evoluat în 17 partide, reușind să înscrie de 2 ori.

Clubul nostru îi mulțumește pentru munca depusă în tricoul FC Voluntari și îi dorește mult succes în carieră!", a transmis FC Voluntari.

#FCV #CasaLiga1 #EricDeOliveira FC Voluntari anunta incetarea raporturilor contractuale cu jucatorul Eric de...

Posted by FC Voluntari on Friday, 8 January 2021

Bogdan Andone anunțase încă de luni posibila despărțire de Eric

Bogdan Andone spunea, luni, că situația lui Eric seamănă cu cea a lui Adi Popa, fotbalistul care a plecat de la FC Voluntari în această iarnă, iar acum se antrenează cu Academica Clinceni.

"Eric a avut o problemă înainte și nu am reușit să mă văd cu el. Clubul discută cu el, nu știu exact când va reveni pe teren sau când va putea începe antrenamentele, așa că e o situație puțin similară cu cea a lui Adi Popa, vom vedea ce va fi.

Există și această posibilitate (n.r - să rezilieze contractul), acum să vedem ce spune și doctorul, cât de lungă va fi această perioadă. Jucăm peste o săptămână și avem nevoie de toți jucătorii valizi", declarat Bogdan Andone, pentru Digi Sport.

Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, FC Viitorul și FC Voluntari sunt echipele din România la care a jucat EricCupa și Supercupa României sunt trofeele obținute de Eric, ambele alături de FC Viitorul Etichete: liga 1 , eric , eric de oliveira , fc voluntari
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă