Eric, dezamăgit că FRF nu l-a băgat în seamă pentru a-l chema la națională: „Oricum nu mă mai gândesc să joc mult timp fotbal” + Ce spune Teja

2 months ago 2

Antrenorul celor de la FC Voluntari, Mihai Teja, spune că i-a fost teamă ca el sau jucătorii să nu se fi infectat cu COVID 19 la meciul cu FCSB, după ce a văzut atâtea cazuri de coronavirus în rândul fostului adversar din campionat. Teja este convins că în cele din urmă toată lumea se va infecta, dar speră ca jucătorii săi să contacteze acest virus în pauza competiţională.

„Mi-a fost puţin teamă, când am văzut ce se întâmplă la FCSB, dar mă bucur că am ieşit negativi la două zile după meci. Până la urmă, cum vrea Dumnezeu, cred că toţi vom lua acest virus, ca să ne imunizăm, dar sper să se întâmple cât mai târziu şi dacă se poate în pauze competiţionale” a declarat Mihai Teja.

Teja: „Nu mergem în excursie la Craiova, vrem punct sau puncte”

Antrenorul Voluntariului a prefaţat şi meciul pe care echipa sa îl va susţine sâmbătă, de la ora 21,45, în Bănie, contra liderului campionatului, Universitatea Craiova.

„Ne aşteaptă un meci foarte greu, cu o echipă foarte bună, cu o echipă în formă, care are 3 victorii în 3 meciuri, cu un antrenor bun, care cunoaşte acest grup pe care-l avem la Voluntari, fiindcă a lucrat aici. Craiova joacă acasă şi e clar că vrea să câştige. Nici noi nu vom merge în excursie şi sper să dăm totul, jucăm pe un teren bun, pe un stadion frumos şi sper să luăm punct sau puncte.

Ne-am dori să câştigăm fiecare meci, nu ne uităm la clasament, luăm fiecare meci în parte şi să scoatem maximum, aşa cum am făcut şi anul trecut, când eram ultimii atunci când am preluat echipa şi la sfârşit eram deasupra liniei. Nu mă uit la clasament, ne aşteaptă meciuri grele. Craiova, ca şi la FCSB, sunt jucători cu mare calitate, s-au bătut la campionat, dar noi suntem o echipă mică, dar cu suflet mare şi dăm totul pentru a avea continuitate în joc şi rezultate şi să construim o echipă puternică.

Nu cred că este doar un singur jucător la Craiova care poate face diferenţa, oricare din primii 20 poate face diferenţa când intră pe teren. Cristiano este şi el un antrenor foarte bun, ştiu cum lucrează din punct de vedere tactic”, a spus Mihai Teja.

Eric nu speră să fie convocat de Rădoi: „Dacă nu m-au băgat în seamă când eram pe val, de ce ar face-o acum?”

Brazilianul Eric de Oliveira este convins că fundaşul stânga de la CFR Cluj, Mario Camora, ar da randament la naţionala României, considerând iminentă selecţionarea unui jucător străin care dobândeşte şi cetăţenie română. În schimb, la cei 35 de ani pe care îi va împlini în curând, Eric nu mai speră să fie selecţionat de Mirel Rădoi.

„Mai devreme sau mai târziu, tot o să ajungă un străin în naţionala României. Camora a jucat meciuri importante şi a făcut faţă, nu văd de ce nu ar face faţă şi la naţională. Nu mă gândesc la naţională şi oricum nu mă mai gândesc să joc fotbal foarte mult timp. Dacă nu m-au băgat în seamă când eram pe val, de ce să mă mai gândesc acum la naţională?” a declarat Eric.

Despre duelul cu Universitatea Craiova, brazilianul a spus: „Ar trebui să alerg mai mult cu Craiova, fiindcă întâlnim liderul campionatului. Noi vom da totul să scoatem puncte de acolo. Am început bine sezonul şi nu ne vom opri. Am două assist-uri deja, dar contează victoria. Nimeni nu se aştepta să avem acest parcurs, la câte plecări am avut, dar au rămas oameni de bază. Suntem o familie, toţi alergăm. E devreme să ne impunem obiective, dar avem unele ascunse, pe care le ştim doar noi”.

„Eric are plăcerea de a juca, dorinţa de a arăta că este cel mai bun când intră pe teren. Ne ajută mult din punct de vedere tehnic, dar are şi ambiţia de a câştiga fiecare joc” a spus Mihai Teja despre coordonatorul său de joc.

The post Eric, dezamăgit că FRF nu l-a băgat în seamă pentru a-l chema la națională: „Oricum nu mă mai gândesc să joc mult timp fotbal” + Ce spune Teja appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools