”Erau total debusolați, deznădăjduiți!” Emil Săndoi, probleme la Chindia! Două motive de bucurie după victoria de azi

1 lună in urmă 13

  • Liga 1: CFR Cluj - Academica Clinceni, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Tehnicianul a avut probleme cu jucătorii după ce Chindia a ratat calificarea în play-off în ultimul meci al sezonului regulat, pe terenul lui FC Argeș, viitoarea adversară din play-out.

”Victorie grea, venită după un moment important pe care l-am ratat la Pitești, când am avut șansa de a prinde play-off-ul. I-am simțit pe jucători total debusolați, deznădăjduiți, sunt oameni, nu roboți”, a spus Săndoi la final.

Emil Săndoi, bucuros! ”Este foarte important!”

Fostul mare fotbalist al ”Craiovei Maxima” s-a bucurat pentru faptul că jucătorii săi au depășit momentul de la Pitești, dar și pentru că aceste trei puncte, obținute azi, măresc ecartul față de echipele aflate în zona roșie a clasamentului.

”Pițian, singurul integralist, a avut niște probleme de sănătate, nu știu dacă-l putem recupera până la jocul cu FC Argeș.

Până la urmă este important că nu le-am dat foarte multe culoare, spații, am știut cum să gestionăm momente după goluri, au fost greșeli foarte puține.

Apoi, victoria este foarte importantă și pentru că am mărit distanța față de echipele din subsolul clasamentului”, a mai spus Săndoi.

VIDEO cu Emil Săndoi, după Chindia - Hermannstadt 2-0

VIDEO cu rezumatul partidei Chindia - Hermannstadt 2-0

Etichete: emil sandoi , program play out , chindia - hermannstadt 2-0 video , chindia play-out
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă