"Erau fotbaliști cu lacrimi în ochi, am rămas șocat!" Cum a trăit vestiarul lui ASA Târgu Mureș plecarea lui Edi Iordănescu

1 lună in urmă 13

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

Alessandro Caparco, care a colaborat în 2013 cu actualul tehnician al "roș-albaștrilor" la ASA Târgu Mureș, timp de aproximativ 3 luni, s-a declarat surprins de alegerea fostului său antrenor.

Alessandro Caparco: "După ce a plecat, am văzut fotbaliști cu lacrimi în ochi"

Într-o intervenție la Liga Digi Sport, fostul portar italian a povestit momentul plecării lui Iordănescu de la ASA Târgu Mureș, după ce și-a dat demisia. Acesta a mărturisit că antrenorul reușise să creeze o atmosferă specială în vestiar, lucru care i-a determinat chiar și pe fotbaliștii care nu prindeau echipa să plângă la momentul despărțirii.

"Eu am lucrat cu mister Edi și chiar m-am înțeles extraordinar de bine, cred că a fost unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat, chiar am avut noroc la antrenori. Îmi plăcea modul lui de antrenat, cum pregătea meciul și cum făcea echipa. Crea o armonie nu numai între fotbaliști, ci și cu familiile lor. Era ceva care nu se mai întâmplase înainte. Am avut o experiență neplăcută la nivel de atmosferă de vestiar și Edi a reușit să rezolve multe chestii din astea. Mai ales și la antrenamente, la nivelul tactic, erau niște chestii la care chiar ne-am updatat foarte bine și pe care se punea foarte mult accent, se recupera mingea la 3-4 secunde și după se vedea și la meci.

Eram pe primul loc și după șapte etape a plecat și a fost singura dată când am văzut fotbaliști care nu jucau, erau prin tribună cu lacrimi în ochi. Plângeau. Eram la restaurant, el își dăduse demisia și erau fotbaliști cu lacrimi la ochi, lucru care m-a șocat. Mi-au zis să merg eu să vorbesc, dar dacă omul a făcut deja o alegere, nu se mai poate schimba. Am rămas șocat, deoarece jucătorii care nu joacă abia așteaptă sa plece antrenorul. Dar știam de ce, pentru că ce a creat și ce a facut el a fost ceva incredibil.

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

La cum îl știu eu pe Edi, m-a surprins puțin (n.r. venirea la FCSB), dar cred că dacă s-a dus acolo a cerut niște conditii, după tot ce a făcut are puterea asta. Mai ales că chiar și acolo (n.r. la ASA Târgu Mureș) făcuse câteva schimbări la nivel de antrenament, cantonament, și era la început", a povestit Caparco.

Mesajul transmis de Edi Iordănescu suporterilor FCSB înaintea meciului cu CFR Cluj

Edi Iordănescu le-a transmis suporterilor de la FCSB un mesaj de mulțumire pentru susținerea acordată echipei la meciul cu Sepsi.

Consider că e un nou început pentru noi, pentru echipă, pentru băieți, pentru voi, suporterii noștri și acest nou început trebuie să aibă un final fericit. Acest final fericit vine doar împreună. Transmit din partea mea, a staff-ului tehnic, a băieților un mesaj puternic de mulțumire pentru ce am văzut în jocul de acasă cu Sepsi, peste 7500 de spectatori, suporterii noștri. Avem nevoie de voi aproape, ca pe acest drum greu să mergem împreună. Drumul este lung, nu este ușor, dar, cu siguranță, împreună putem reuși. Avem nevoie să veniți aproape de noi și să ne acceptați momentele mai puțin bune.

E nevoie de muncă, asta este o realitate și, dacă lucrurile se vor întâmpla așa cum eu cred și sunt sigur că echipa are mijloace, are potențialul să îndeplinească obiectivele propuse, la final să ne bucurăm împreună. Vine o deplasare extrem de grea la Cluj, vă așteptăm alături de noi, avem nevoie de voi, de glasul vostru. Aveți promisiunea mea că echipa va munci zi de zi, va da totul la jocuri și va avea atitudinea pe care voi toți o așteptați, iar la final să fim fericiți”, a transmis Edi Iordănescu suporterilor celor de la FCSB.

Etichete: edi iordanescu , asa targu mures , fcsb , alessandro caparco
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă