„Era un fel de Federer în fotbal!”. Marius Tucă, la superlativ despre un fost mare fotbalist al României | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live

2 săptămâni in urmă 12

Jurnalistul Marius Tucă, editorialist ProSport, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre Miograg Belodedici, fostul mare fundaș al Stelei.

Miodrag Belodedici are în palmares o performanță extraordinară pentru un fotbalist român: a cucerit Cupa Campionilor Europeni, cu două echipe diferite, cu Steaua București, în anul 1986, și cu Steaua Roșie Belgrad, în anul 1991.

Marius Tucă îl consideră pe Miodrag Belodedici unul dintre cei mai mari fundași români care au existat vreodată, alături de Gică Popescu și Costică Ștefănescu,

Marius Tucă, la superlativ despre Miodrag Belodedici, în direct la ProSport Live

Jurnalistul și-l amintește perfect pe terenul de joc pe Miodrag Belodedici și l-a descris ca fiind un fundaș central elegant. Marius Tucă l-a comparat pe fostul mare fotbalist al Stelei cu Roger Federer, marele jucător de tenis.

„A fost un jucător absolut fabulos! Un jucător care avea în sânge niște instincte și avea în sânge ideea de apărător modern și nu era gen Bumbescu, care a fost, normal, un mare jucător și la care am ținut foarte mult, pentru că e din zona Olteniei. Belodedici avea o eleganță extraordinară.

Era un fel de Federer, vorbind despre eleganța cu care joacă tenis. Era un Federer în fotbal, un fundaș de clasă mondială incredibilă. A câștigat Cupa Campionilor cu două echipe, Steaua și Steaua Roșie Belgrad. Era o încântare să te uiți la acest jucător de o eleganță și de un pragmatism incredibil. Eu cred că alături de Ștefănescu au fost cei mai mari… și Gică Popescu… cei mai mari fundași pe care a putut să îi dea România vreodată”, a spus Marius Tucă, la ProSport Live.

The post „Era un fel de Federer în fotbal!”. Marius Tucă, la superlativ despre un fost mare fotbalist al României | VIDEO EXCLUSIV ProSport Live appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă