Episod șocant la protestul anti-mască de la Botoșani: Un bărbat s-a prăbușit din picioare

2 luni in urmă 2

Jandarmii au acordat primul ajutor, luni seara, unui bărbat de 35 de ani căruia i s-a făcut rău / Foto: ArhivăJandarmii au acordat primul ajutor, luni seara, unui bărbat de 35 de ani căruia i s-a făcut rău / Foto: Arhivă

Jandarmii au acordat primul ajutor, luni seara, unui bărbat de 35 de ani căruia i s-a făcut rău în timpul manifestaţiilor organizate în Botoşani.

LUNI, 29 MARTIE 2021, 20:58

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

"În această seară, pe timpul desfăşurării manifestării de protest organizate în municipiul Botoşani, unui bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani i s-a făcut rău, fiind observat de jandarmii care asigurau ordinea şi siguranţa publică în momentul în care acesta s-a prăbuşit în mijlocul manifestanţilor", a precizat Jandarmeria.

Potrivit sursei citate, jandarmii i-au acordat primul-ajutor şi au solicitat sprijinul unei ambulanţe, în vederea îngrijirilor medicale de specialitate.

Luni după-amiază, oamenii au ieşit în stradă în Capitală și în mai multe oraşe din ţară pentru a manifesta împotriva restricţiilor pentru prevenirea şi combaterea îmbolnăvirii cu COVID-19 impuse de autorităţi. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă