„Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!”. Un oficial FRF, exasperat de situația în care se află Dinamo

2 săptămâni in urmă 1

Dinamo a fost învinsă, în deplasare, de Astra, 0-2, în etapa 24 a Ligii 1. La finalul meciului, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, s-a arătat revoltat de situația în care se află gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Golurile partidei au fost marcate de Valentin Gheorghe și Albert Stahl.

Dinamo se află pe locul 12 din Liga 1, cu 26 de puncte obținute după 24 de meciuri jucate.

Mihai Stoichiță, exasperat de situația în care se află Dinamo

Oficialul FRF este nemulțumit de felul în care se prezintă situația de la Dinamo și preconizează faptul că formația roș-albă va intra în insolvență.

„Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult. Nu-mi place situaţia asta aşa de incertitudine care e la Dinamo. Aş vrea să se termine odată, nu ştiu de ce spaniolii ăştia nu dau niciun răspuns.

Tăcerea nu poate fi un răspuns în cazul lui Dinamo. Suporterii probabil că asta încearcă să facă, să supravieţuiască momentului şi să ajungă la o nouă reorganizare economică, pentru că, până la urmă, insolvenţa asta e, o reorganizare economică”, a declarat Mihai Stoichiță, la finalul partidei Astra – Dinamo.

Jerry Gane a abandonat speranța la play-off după înfrângerea cu Astra Giurgiu

La finalul partidei cu Astra, Ionel Gane s-a arătat foarte dezamăgit de jocul prestat de elevii săi și a declarat că obiectivul echipei este câștigarea Cupei României.

„Mă aștept la ceva mai mult de la jucătorii mei, nu tragem la poartă, suferim la acest capitol. Știam că Vali Gheorghe și Stahl sunt periculoși, ne așteptam să joace bine, au fost doua faze fixe, ei au făcut diferența la fazele fixe.

Play-off-ul era un gând de-al nostru, dar nu și un obiectiv după tot ce s-a întâmplat. Nu am avut ocazii, ei au închis jocul, asta e problema noastră în ultimul timp.

Intensitatea nu a fost una rea, dar ne-au lipsit ocaziile. Trebuie să acumulăm cât mai multe puncte, să avem mai multă liniște pe final. Cupa este obiectivul nostru, ar fi senzațional”, a declarat Ionel Gane.

The post „Entuziasmul pe burta goală nu ţine foarte mult!”. Un oficial FRF, exasperat de situația în care se află Dinamo appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă