Enrique Iglesias va lansa pe 17 septembrie ultimul album. ”Mă aflu în acel moment al vieţii”

1 lună in urmă 17


Celebrul cântăreț spaniol Enrique Iglesias, 46 de ani, a dezvăluit într-o discuţie cu Ricky Martin şi Sebastián Yatra, că se gândește de mai mulți ani să nu mai lanseze discuri, iar viitorul album, intitulat "Final", programat să fie lansat pe 17 septembrie, ar putea fi şi ultimul, potrivit People, citată de News.ro.


"Ar putea fi ultimul album", le-a spus Iglesias colegilor săi de LP.


"Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care mă gândesc de mai mulţi ani. Va fi volumul 1 şi vol. 2, dar vor fi ultimele. Mă aflu în acel moment al vieţii, acel capitol când mă gândesc că este cel mai potrivit să închei şi mă gândesc la asta din 2015", a precizat cântărețul.


Cântăreţul melodiei "Bailando" şi-a asigurat fanii că cel de-al 11-lea album de studio nu înseamnă sfârşitul carierei sale în muzică. 


"Nu voi înceta niciodată să scriu cântece pentru că îmi place, dar o voi face în alt mod, adică nu înseamnă că trebuie neapărat împachetate într-un disc, aşa că acest proiect pentru mine este important", a explicat el.


Într-o postare pe Instagram, Iglesias a distribuit coperta albumului "Final", o imaginea alb şi negru.


View this post on Instagram

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)


Iglesias şi-a lansat albumul de debut în 1995. Ulterior a mai lansat "Escape" în 2001, "Euphoria" în 2010 şi "Sex and Love" în 2014.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă