Enrique Iglesias ar putea lansa ultimul său album pe 17 septembrie. ”Mă aflu în acel moment al vieţii”

1 lună in urmă 24

Enrique Iglesias, 46 de ani, într-o discuţie cu Ricky Martin şi Sebastián Yatra, a dezvăluit că viitorul album, intitulat "Final", ce va fi lansat pe 17 septembrie, ar putea fi şi ultimul.

"Ar putea fi ultimul album", le-a spus Iglesias colegilor săi de LP. Discul va fi lansat pe 17 septembrie. "Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care mă gândesc de mai mulţi ani", a precizat el, scrie People.

"Va fi volumul 1 şi vol. 2, dar vor fi ultimele. Mă aflu în acel moment al vieţii, acel capitol când mă gândesc că este cel mai potrivit să închei şi mă gândesc la asta din 2015".

Iglesias şi-a lansat albumul de debut în 1995. Ulterior a mai lansat "Escape" în 2001, "Euphoria" în 2010 şi "Sex and Love" în 2014, care este cel mai recent album.

În timpul conversaţiei cu Martin, 49 de ani, şi Yatra, 26 de ani, cântăreţul melodiei "Bailando" şi-a asigurat fanii că cel de-al 11-lea album de studio nu înseamnă sfârşitul carierei sale în muzică.

"Nu voi înceta niciodată să scriu cântece pentru că îmi place, dar o voi face în alt mod, adică nu înseamnă că trebuie neapărat împachetate într-un disc, aşa că acest proiect pentru mine este important", a explicat el.

Într-o postare pe Instagram, Iglesias a distribuit coperta albumului "Final", o imaginea alb şi negru.

"Final Vol. 1" este programat să fie lasat pe 17 septembrie.

Citeste si:

 "Când câștig nu mai simt bucurie. Doar ușurare, atâta tot"

Un campion mondial se retrage din Formula 1

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă