Enrique Iglesias a anunţat că va lansa un nou album pe 17 septembrie: "Ar putea fi ultimul"

1 lună in urmă 19

Enrique Iglesias, 46 de ani, într-o discuţie cu Ricky Martin şi Sebastián Yatra, a dezvăluit că viitorul album, intitulat "Final", ce va fi lansat pe 17 septembrie, ar putea fi şi ultimul.

Enrique Iglesias

Enrique Iglesias a anunţat că va lansa un nou album pe 17 septembrie

Profimedia/Instagram

Cântăreţul de 46 de ani a declarat că noul său album ar putea fi ultimul pe care îl va lansa în cariera artistică.

"Ar putea fi ultimul album", le-a spus Iglesias colegilor săi de LP. Discul va fi lansat pe 17 septembrie.

"Nu este ceva la care m-am gândit în ultimele luni. Este ceva la care mă gândesc de mai mulţi ani. Va fi volumul 1 şi vol. 2, dar vor fi ultimele. Mă aflu în acel moment al vieţii, acel capitol când mă gândesc că este cel mai potrivit să închei şi mă gândesc la asta din 2015", a precizat el, scrie People.

Enrique Iglesias şi-a lansat albumul de debut în 1995

În 1995, artistul şi-a lansat primul album. Ulterior şi-a surprins fanii cu "Escape" în 2001, "Euphoria" în 2010 şi "Sex and Love" în 2014, care este cel mai recent. În timpul conversaţiei cu Martin, 49 de ani, şi Yatra, 26 de ani, cântăreţul melodiei "Bailando" şi-a asigurat fanii că cel de-al 11-lea album de studio nu înseamnă sfârşitul carierei sale în muzică, potrivit news.ro.

"Nu voi înceta niciodată să scriu cântece pentru că îmi place, dar o voi face în alt mod, adică nu înseamnă că trebuie neapărat împachetate într-un disc, aşa că acest proiect pentru mine este important", a explicat el.

Într-o postare pe Instagram, Iglesias a distribuit coperta albumului "Final", o imaginea alb şi negru.

"Final Vol. 1" este programat să fie lasat pe 17 septembrie.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă