Emoționant! Ce i-a transmis Leo Messi lui Ronaldiho, după ce mama brazilianului a murit din cauza COVID-19: „Nu pot să cred!” | FOTO

3 zile in urmă 9

Leo Messi a ținut să transmită un mesaj pentru Ronaldinho, fostul coleg de la Barcelona și prietenul său, după ce mama brazilianului a murit din cauza noului coronavirus.

Argentinianul a postat la Insta Story un mesaj prin care arată că îi este alături brazilianului în acest moment dificil al vieții.

Leo Messi, mesaj emoționant pentru Ronaldiho, după ce mama brazilianului a murit din cauza COVID-19

„Ronnie (Ronaldinho), nu am cuvinte. Nu pot să cred! Îți transmit multă putere și o mare îmbrățișare pentru tine și toată familia ta. Îmi pare foarte rău! Dumnezeu să o odihnească pe mama ta în pace!”, a transmis Leo Messi pe Instagram.

Mama lui Ronaldinho a murit din cauza COVID-19

Mama lui Ronaldinho, Miguelina Eloi Assis dos Santos, care era spitalizată de două luni, a murit în urma unor complicaţii cauzate de infectarea cu COVID-19. Decesul s-a produs sâmbătă, 20 februarie.

Presa din Brazilia a făcut tristul anunț. Femeia în vârstă de 71 de ani era internată din data de 21 decembrie într-un spital din Porto Alegre.

În luna decembrie 2020, Ronaldinho dezvăluia că mama sa este internată la terapie intensivă, după ce a fost testată pozitiv cu coronavirus.

Atletico Mineiro, una dintre echipele pentru care a jucat starul mondial al fotbalului, a postat pe contul oficial de Twitter: „Cu enorm regret, Clube Atletico Mineiro a primit vestea decesului lui Dona Miguelina, mama lui Ronaldinho”. De asemenea, cei de la Barcelona au scris: „Sincere condoleanțe pentru Ronaldinho. Fostul nostru jucător și-a pierdut mama din cauza Covid-19. SUntem alături de tine, eroule!”

Ronaldinho a fost infectat și el cu COVID-19, în luna octombrie a anului trecut! Acum, pe profilul său de pe rețelele sociale și-a pus doliu!

În decembrie, Ronaldinho dezvăluia despre mama sa: „Dragi prieteni, mama mea are COVID-19, ne luptăm acum pentru recuperarea sa. Se află la Terapie Intensivă, primește tot suportul și îngrijirea de care are nevoie. Vă mulțumesc în avans pentru rugăciunile, afecțiunea și energia pozitivă ale voastre”.

The post Emoționant! Ce i-a transmis Leo Messi lui Ronaldiho, după ce mama brazilianului a murit din cauza COVID-19: „Nu pot să cred!” | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă