Emoții pentru Mirel Rădoi! Portarul David Lazar s-a accidentat chiar sub ochii selecționerului, la meciul Astra – Universitatea Craiova | FOTO

1 lună in urmă 1

David Lazar, portarul în vârstă de 29 de ani al Astrei Giurgiu, s-a accidentat la meciul cu Universitatea Craiova.

Astra Giurgiu și Universitatea Craiova se întâlnesc în etapa cu numărul 17 din Liga 1, pe Stadionul „Marin Anastasovici”.

Trupa lui Eugen Neagoe a suferit o pierdere extrem de importantă în cadrul acestei întâlniri.

David Lazar s-a accidentat în Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

În minutul 18 al întâlnirii de la Giurgiu, David Lazar a acuzat niște probleme medicale la piciorul drept, după ce a degajat balonul.

Terenul înghețat și temperatura scăruză de la ora meciului (-4 grade Celsius) i-au dat serios de furcă portarului Astrei.

David Lazar a crezut că poate continua să joace, însă în minutul 27 nu a mai rezistat și a cerut schimbare. În locul său a intrat Mihai Popa, portar în vârstă de 20 de ani, trecut pe la Academia „Gheorghe Hagi”, Farul Constanța și Rapid București.

Partida a fost urmărită din tribună și de către selecționerul Mirel Rădoi și secundul său la echipa națională de fotbal a României, Nicolae Dică. Aceștia au privit îngrijorați accidentarea lui David Lazar, în contextul în care portarul titular al primei reprezentative, Ciprian Tătărușanu, și-a anunțat retragerea.

Sursă foto: Captură Digi Sport

The post Emoții pentru Mirel Rădoi! Portarul David Lazar s-a accidentat chiar sub ochii selecționerului, la meciul Astra – Universitatea Craiova | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă