Emmanuel Culio, explicații acide privind conflictul cu Dan Petrescu: „Sunt toți mincinoși! Așa e în România!”. Ce spune Billel Omrani despre meciul câștigat de CFR Cluj cu Voluntari

1 lună in urmă 40

Emmanuel Culio a fost rugat să lămurească presupusul conflict pe care l-ar fi avut cu Dan Petrescu, iar argentinianul a preferat să își spună părerile vizavi de modul în care merg lucrurile în fotbalul din România.

Presa a scris că mijlocașul de 38 de ani al lui CFR Cluj ar fi avut un conflict aprins cu antrenorul Dan Petrescu, însă fotbalistul a negat această informație.

Mai mult, el s-a declarat nemulțumit de modul în care sunt tratate subiectele fotbalistice în țara noastră, fiind de părere că în sport nu își au locul astfel de informații.

Emmanuel Culio neagă conflictul cu Dan Petrescu

Mijlocașul Emmanuel Culio spune că nu a fost vorba despre niciun conflict cu Dan Petrescu, deși antrenorul a recunoscut că a existat o discuție în contradictoriu cu argentinianul – menționând însă că nu s-a pus problema unei altercații. Fotbalistul este de părere că presa a lansat această temă în ziua meciului pentru a strica atmosfera de la echipă.

„Tot timpul vor să destabilizeze echipa înainte de meci! Sunt toți mincinoși care spun asta! În România trebuie să vorbești despre fotbal, nu despre cancanuri, dar așa e aici. Dacă vorbești mereu cancanuri, asta e urât. Eu iubesc România, dar vreau să vorbesc despre fotbal. Eu am venit pentru Dan Petrescu. Dacă el nu mă suna, eu nu veneam înapoi. Eu sunt calm, am 38 de ani. Eu sunt interesat de familie și fotbal, atât”, a declarat Culio după meciul cu FC Voluntari, câștigat de CFR Cluj cu 1-0.

Billel Omrani: „Am demonstrat de ce suntem pe primul loc!”

Atacantul Billel Omrani a marcat în minutul 89 al meciului câștigat de CFR Cluj cu 1-0 în fața lui FC Voluntari și a apărut numai un zâmbet în fața microfoanelor. Mulțumit de rezultatul final, dar mai ales că el a fost cel care a înscris singurul gol al partidei l-a făcut să afirme că echipa a demonstrat de ce conduce în clasamentul Ligii 1.

„Sunt foarte fericit că am dat gol, dar mai fericit sunt că a câștigat echipa. Nu e ușor cu Voluntari, a câștigat multe meciuri la rând. Noi am demonstrat de ce suntem pe primul loc. Și noi am fost norocoși, ei au avut multe ocazii, mai ales în prima repriză”, a comentat Billel Omrani la finalul întâlnirii din Gruia.

The post Emmanuel Culio, explicații acide privind conflictul cu Dan Petrescu: „Sunt toți mincinoși! Așa e în România!”. Ce spune Billel Omrani despre meciul câștigat de CFR Cluj cu Voluntari appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă