Emma Răducanu va disputa primul meci în Marea Britanie după succesul de la US Open, chiar împotriva unei românce! Evenimentul sfârșitului de an în tenis

2 săptămâni in urmă 15

Emma Răducanu (18 ani) va disputa un super meci demonstrativ în Marea Britanie, pe 28 noiembrie, chiar împotriva unei jucătoare din România! Gabriela Ruse (23 de ani), sportivă cu care Emma s-a antrenat la Indian Wells și Transylvania Open, îi va fi adversară britanicei de origine română.

Un eveniment de gală dedicat fanilor tenisului va avea loc pe 28 noiembrie la Royal Albert Hall din Londra! Emma Răducanu va juca pentru prima oară în fața propriilor fani după succesul de la US Open 2021, chiar împotriva unei românce, Gabriela Ruse.

Emma și Gabi s-au împrietenit la Indian Wells, apoi s-au antrenat și au luat cina împreună la Cluj-Napoca, în timpul turneului Transylvania Open. Cele două nu s-au mai întâlnit însă într-un meci oficial până în prezent.

Emma Răducanu va disputa primul meci în Marea Britanie, după succesul de la US Open, chiar împotriva Gabrielei Ruse

Emma Răducanu și Gabriela Ruse urmează să se dueleze într-un super meci demonstrativ la Royal Albert Hall din Londra, în cadrul unui tradițional eveniment tenisistic: „Discuțiile cu echipa Emmei și cu organizatorii de la IMG sunt finalizate și putem confirma un eveniment spectacol! Emma Răducanu și Gabriela Ruse vor juca un meci demonstrativ pe 28 noiembrie la Londra, într-un iconic-venue: The Royal Albert Hall! Va fi prima apariție pe teren a Emmei Răducanu în fața publicului britanic după câștigarea trofeului US Open!

Va fi pentru prima dată când Gabriela Ruse și Emma Raducanu vor fi adversare într-un meci, chiar dacă doar demonstrativ, cele două jucând până acum împreună doar la antrenamente. Demonstrativul Emma Raducanu – Gabriela Ruse va fi urmat de Finala ATP Champions Tennis iar biletele pentru evenimentul londonez sunt aproape epuizate. De-a lungul timpului, pe scena de la Royal Albert Hall au mai fost aplaudați Gheorghe Zamfir, Nadia Comăneci sau Angela Gheorghiu”, a anunțat jurnalistul Andrei Nourescu pe Facebook.

The post Emma Răducanu va disputa primul meci în Marea Britanie după succesul de la US Open, chiar împotriva unei românce! Evenimentul sfârșitului de an în tenis appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă