Emma Răducanu, surprinsă de propria performanță! Cum a învins-o pe Shelby Rogers + cui i-a mulțumit după meci

1 lună in urmă 59

  • Preliminarii CM 2022: Franța - Finlanda, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 2

La finalul confruntării de pe arena Artur Ashe, Emma Răducanu a recunoscut că este surprinsă de ascensiunea rapidă pe care o are, din punct de vedere profesional.

Galerie Foto

Discursul Emmei Răducanu, de după victoria cu Shelby Rogers

De asemenea, sportiva care reprezintă Marea Britanie, al cărei tată este român, a admis că a început duelul cu Shelby Rogers, clasată cu 107 locuri mai sus decât Emma Răducanu, timorată, dar, odată cu trecerea game-urilor, a reușit să-și stăpânească emoțiile, ceea ce a și contat decisiv în stabilirea rezultatului final.

Înseamnă foarte mult pentru mine că am ieșit aici pe teren și am performat. Shelby Rogers este un adversar extrem de experimentat, așa că știam că va trebui să joc foarte bine pentru a câștiga. 

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Am jucat pentru prima dată pe Artur Ashe, am fost puțin nervoasă la început, dar sunt foarte mândră de mine, de modul în care am reușit să-mi controlez emoțiile și să găsesc un nivel care la final m-a dus către victorie. Cred că fiecare are drumul său.

Personal, sunt surprinsă că sunt aici. Nu mă așteptam. Știam că fac lucruri bune, care vor da roade odată, dar nu știam când se va întâmpla asta”, a declarat Emma Răducanu, după meci.

Virgina Wade, în tribune la meciul dintre Emma Răducanu și Shelby Rogers

În tribunele arenei ”Artur Ashe” la duelul dintre Răducanu și Rogers a fost prezentă și Virgina Wade, ultima britanică ce a reușit să câștige un turneu de Mare Șlem la simplu, căreia Emma a ținut să-i mulțumească.

Vă mulțumesc foarte mult pentru că ați urmărit meciul meu. Vă apreciez foarte mult, sunteți o legendă, așă că sunt cu adevărat onorată că ați fost aici”, a transmis Emma Răducanu.

În sferturile de finală de la US Open, Emma Răducanu va juca împotriva Belindei Bencic, calificată grație succesului în două seturi cu Iga Swiatek, 7-6 (12), 6-3.

Etichete: us open , shelby rogers , emma raducanu , virginia wade
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă