Emma Răducanu și-a ales o sportivă din România pentru un meci de gală. Când va avea loc partida

3 săptămâni in urmă 16

  • Preliminarii CM 2022: Olanda - Norvegia, marți, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Muntenegru - Turcia, marți, 21:45, Digi Sport 3

Pe data de 28 noiembrie la The Royal Albert Hall, din Londra, Emma Răducanu va disputa o partidă demonstrativă prin care-și va consemna prima partidă oficială disputată în Marea Britanie, după ce a câștigat ultimul Grand Slam al anului.

Galerie Foto

”Când colo, era fata asta”. Momentul în care Emma Răducanu a fost ”confundată” cu un fost fotbalist: ”Știi ce nervos am fost?”

Emma Răducanu a ajuns una dintre cele mai populare sportive din Marea Britanie, după ce a reușit să câștige US Open, venind din calificări, fără set cedat.

Performanța din teren i-a adus contracte importante de publicitate, inclusiv apariția în reclama de Crăciun a celui mai mare retailer de articole sportive din Marea Britanie, alături de fotbaliști precum Jack Grealish sau Declan Rice.

Imprimeul camuflaj, de unde a pornit și care e știința din spatele acestuia? Vezi Camuflat de la 23:00 pe Digi World, în Digi Online.

În aceeași reclamă va apărea și rapperul Big Narstie, cel care, însă, nu se aștepta ca la filmări să se întâlnească cu Emma Răducanu, ci cu Nwankwo Kanu, fost atacant din Premier League.

Big Narstie însuși a povestit ineditul episod și a recunoscut că nu se aștepta în niciun moment s-o întâlnească pe Emma Răducanu pe platoul de filmare.

Mi-au zis 'da, vei fi cu Kanu', moment în care mi-am zis 'va fi senzațional'. Am ajuns acolo și mă întrebam 'unde-i Kanu?'. Când colo, era fata asta. Știi ce nervos am fost, frate? O știu pe fata asta, doar că n-am auzit de partea cu Emma Radu, tot ce am auzit a fost Kanu”, a povestit rapper-ul, potrivit Dailymail.

Revenind la meciul demonstrativ, Gabriela Ruse va avea, așadar, onoarea, potrivit jurnalistului Andrei Nourescu, de a juca un meci cu Emma și de a călca pe urmele unor români renumiți în întreaga lume, printre care Nadia Comăneci sau Gheorghe Zamfir, care au performat la rândul lor în The Royal Albert Hall. 

Galerie Foto

Etichete: gabriela ruse , emma raducanu , emma raducanu wta
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă