Emma Răducanu, primele cuvinte după dezastul de la Sydney: ”Voi uita acest meci!”

1 săptămână in urmă 6

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Serie A: Cagliari - Bologna, marți, 21:45, Digi Sport 2

Eșecul cu Rybakina reprezintă cea mai dureroasă înfrângere din cariera jucătoarei cu origini române.

Emma Răducanu, primele cuvinte după dezastul de la Sydney: ”Voi uita acest meci!”

Partida cu jucătoarea kazahă a durat doar 56 de minute, iar Emma Răducanu a câștigat singurul game după ce a pierdut alte nouă în fața Elenei Rybakina.

La finalul partidei, Răducanu a transmis susținătorilor săi că nu va lăsa eșecul de la Sydney să o demoralizeze și le-a promis acestora că se va antrena din greu.

Cred că voi uita acest meci. Ieri a fost a doua oară când am jucat un meci oficial în ultimele două luni. Sunt convinsă că pot trece peste această înfrângere și că pot continua să muncesc în continuare.

Călătoria lui Alban Michon merită urmărită, dar nu vă sfătuim să o încercați pe propria piele: 62 de zile în ținutul arctic, azi de la 22:50, pe Digi World.

Vreau să joc în continuare. Chiar dacă sunt doborâtă, trebuie doar să mă ridic și să rămân în picioare. Ești puțin mai bun și înveți multe lucruri. Sunt la începutul primului meu sezon. Obiectivul meu este să nu fiu nici prea sus, nici prea jos”, a declarat Emma Răducanu, potrivit WTA Insider.

VIDEO Ultimul game al partidei Emma Răducanu - Elena Rybakina

Cum a reacționat presa internațională la eșecul Emmei Răducanu

După eșecul cu Elena Rybakina, cel mai dur din cariera Emmei Răducanu, presa internațională a remarcat fragilitatea britanicei, având în vedere așteptările ridicate din partea ei. Mulți dintre jurnaliști și foști jucători consideră că Emma are nevoie de timp pentru a se acomoda cu meciurile importante din circuitul WTA.

“Jucătoarea numărul 1 a Marii Britanii a jucat primul ei meci de la începutul colaborării cu antrenorul Torben Beltz. Răducanu nu a reușit să-și găsească ritmul și a avut puțin timp la dispoziție pentru a răspunde loviturilor în forță ale adversarei. Emma Răducanu are de lucrat dacă vrea să aibă o șansă cu jucătoarele experimentate sau care sunt în mare formă, precum Rybakina”, au scris cei de la Sky Sports.

Etichete: sydney , elena rybakina , emma raducanu

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă