Emma Răducanu, pictorial spectaculos în Vogue! Sportiva de origine română apare în ipostaze inedite | GALERIE FOTO

1 lună in urmă 22

Emma Răducanu (18 ani) apare într-un pictorial spectaculos în noul număr al revistei Vogue din Marea Britanie! Imaginile au fost publicate chiar în ziua în care Emma luptă pentru o calificare istorică în semifinalele US Open 2021!

Emma Răducanu (150 WTA) se bucură din plin de noul statut de fată de aur a tenisului! Sportiva născută din tată român și mamă chinezoaică, ce reprezintă Marea Britanie, poate fi văzută într-un pictorial inedit în revista Vogue din Marea Britanie.

Răducanu joacă miercuri seară în sferturi la US Open, turneu la care nu a pierdut nici măcar un set până acum! Emma se duelează cu Belinda Bencic (Elveția, 12 WTA), campioana olimpică de la Tokyo, într-un meci programat la ora 19:00.

Emma Răducanu, pictorial spectaculos în Vogue! Sportiva de origine română apare în ipostaze inedite

Imaginile cu Emma Răducanu din Vogue Marea Britanie sunt spectaculoase! Sportiva de origine română apare în diferite ipostaze, fie îmbrăcată în rochii deosebite, fie în echipamente de tenis excentrice. Toate fotografiile cu Emma din Vogue pot fi văzute în galeria foto de mai sus.

Emma Răducanu (150 WTA) scrie istorie în tenis la doar 18 ani, calificându-se în sferturi la US Open 2021 după 6-2, 6-1 cu Shelby Rogers (SUA, 43 WTA)! Asta după ce adolescenta în vârstă de 18 ani a impresionat și la precedentul turneu de Grand Slam, Wimbledon – a ajuns în optimile de finală.

Emma Răducanu nu reprezintă România, dar are legături puternice cu țara noastră

Emma Răducanu nu reprezintă România, în ciuda faptului că are legături puternice cu țara noastră! Tatăl ei este român și mama sa este chinezoaică, iar ambii lucrează în finanțe. Emma s-a născut la Toronto (Canada), dar s-a mutat la Londra pe când avea doi ani, întrucât părinții sportivei s-au gândit că ar fi un loc interesant în care ea să crească.

Emma Răducanu a început să joace tenis la vârsta de cinci ani la Academia de tenis Bromley și a fost elevă la Newstead Wood School, o școală din burgul Bromley. Federația Britanică de tenis (LTA) a început să investească în cariera Emmei și, prin urmare, șansele ca ea să-și mai schimbe naționalitatea au devenit aproape nule.

The post Emma Răducanu, pictorial spectaculos în Vogue! Sportiva de origine română apare în ipostaze inedite | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă