Emma Răducanu, pe cai mari la US Open! Se numără printre favoritele la trofeu: ”Are o șansă mare”

1 lună in urmă 19

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Noua senzație a circuitului WTA a învins-o fără drept de apel, scor 6-2, 6-1, pe jucătoarea din SUA care în runda precedentă o trimitea acasă pe Ashleigh Barty, liderul mondial. După prestațiile de la Flushing Meadows, septuplul câștigător de Grand Slam, Mats Wilander, îi acordă Emmei Răducanu șanse importante la cucerirea trofeului.

Galerie Foto

Mats Wilander: ”Cred că Emma Răducanu are o șansă mare la US Open”

"O prestație grozavă. Serios, dacă nu aș fi urmărit vreun meci al ei, după ce s-a întâmplat la Wimbledon și presiunea la care a fost supusă de atunci, aș fi spus că este imposibil. În timp ce joacă este foarte calmă, se mișcă foarte bine, pur și simplu iubește să fie pe teren.

Aș avea o mare problemă dacă aș începe să caut slăbiciuni în jocul ei. Nu cred că are vreo slăbiciune, este o jucătoare extraordinară. Se mișcă la fel de bine ca orice alt jucător de acolo și nu pare că o poți obosi.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

Cred că restul jucătoarelor trebuie să apese pedala de accelerație mai mult decât este cazul împotriva ei. Cred că Emma Răducanu are o șansă mare la US Open", a spus Mats Wilander, potrivit eurosport.ro.

În sferturile de finală de la US Open, Emma Răducanu va juca împotriva elvețiencei Belinda Bencic, campioana olimpică de la Tokyo, calificată grație succesului în două seturi cu Iga Swiatek, 7-6 (12), 6-3.

Etichete: us open , mats wilander , sferturi us open , emma raducanu , emma raducanu us open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă