Emma Răducanu, mesaj pentru Marcus Rashford în ultimul interviu acordat. Ce spune despre decizia lui Naomi Osaka de a lua pauză

1 lună in urmă 135

  • Preliminarii CM 2022: Islanda - Germania, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM 2022: Polonia - Anglia, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

Jucătoarea britanică de origine română a acordat recent un interviu în revista Vogue, în care vorbește despre suportul pe care l-a primit din partea starului lui Manchester United, Marcus Rashford, dar și despre problemele prin care trece colega sa, Naomi Osaka.

Emma Răducanu i-a mulțumit lui Marcus Rashford pentru suportul oferit după retragerea de la Wimbledon

Cea care o va întâlni în sferturile de finală de la Flushing Meadows pe Belinda Bencic a amintit de momentul în care atacantul englez i-a spus că toată țara este mândră de ea, după ce aceasta se retrăsese de la Wimbledon, în meciul cu Ajla Tomljanovic, acuzând probleme de respirație.

"A fost foarte reconfortant în acel moment. Mă simțeam ca și cum aș fi dezamăgit pe toată lumea, așa că am fost extrem de recunoscătoare atunci când m-a consolat în felul acela", a explicat sportiva.

Emma Răducanu crede că decizia lui Naomi Osaka de a lua o pauză este cea corectă 

De asemenea, Răducanu a vorbit și despre situația delicată prin care trece Naomi Osaka. Nipona a izbucnit în lacrimi la ultima conferință de presă, explicând că va lua o pauză de la tenis pe o perioadă nedeterminată, întrucât are probleme cu anxietatea.

Hai în Digi Online să vezi European Qualifiers! În Europa începe lupta pentru un loc la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 Qatar!

"Dacă acesta este cel mai bun lucru pentru sănătatea ei mentală și starea ei de bine, atunci cred că este cel mai potrivit să facă acest lucru. Pentru că la finalul zilei, ești singură în această călătorie, nu contează câți oameni sunt în jurul tău. Am fost foarte emotivă atunci când eram mică și nu vorbeam mai deloc. Dar făcând sport și având nevoie să fiu curajoasă pe teren, să nu am frică și să lupt, am câștigat forță interioară. Dacă ai lucrul acesta, atunci chiar poți obține ceea ce dorești", a mai adăugat Răducanu.

Etichete: marcus rashford , naomi osaka , emma raducanu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă