Emma Răducanu le-a răspuns criticilor. “Voi avea foame de victorii. Părinții mei vor fi cheia”

3 săptămâni in urmă 16

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Emma Răducanu vrea să rămână concentrată și motivată

La Linz, Emma Răducanu a răspuns criticilor potrivit cărora se bucură de prea mare publicitate, deşi nu a apucat să joace multe meciuri, și că acest aspect îi va afecta cariera.

Emma Răducanu scrie istorie pentru Marea Britanie, fiind doar a cincea jucătoare din Regatul Unit care reușește să ajungă în Top 20 WTA, după Virginia Wade, Sue Barker, Jo Durie și Johanna Konta.

Emma Răducanu era principala favorită a turneului de la Linz, dar a fost eliminată la debut, de către chinezoaica Xinyu Wang (106 WTA), scor 6-1, 6-7 (0), 7-5.

VIDEO Ultimul punct al meciului Emma Răducanu - Xinyu Wang

Lumea animalelor are propriile reguli. Vezi Sălbăticia ascunsă a Americii de Nord în Digi Online pe Digi Animal World de la 21:00.

Britanica de origine română a declarat că are nevoie de o vacanță și de o pregătire bună înaintea sezonului 2022.

“Nu am mai mers într-o vacanță de 7 ani. Țin minte că ultima vacanță a fost un weekend prelungit în Elveția, alături de părinții mei. Sper să pot să fac ceva similar acum, pentru că am nevoie să mă deconectez de la tenis, timp de câteva zile.

Tot ce mi s-a întâmplat în acest sezon a fost o mare surpriză pentru mine. Știu că sunt mulți oameni care comentează despre ce fac sau nu fac, dar mai știu că trebuie să îmi păstrez concentrarea și să am în jurul meu un cerc restrâns de oameni, în care am încredere. Vreau să fiu pregătită mental pentru presezon și voi avea foame de victorii, voi fi motivată să continui să joc bine”, a spus Emma Răducanu la Linz.

Emma Răducanu: "Părinții mei vor fi cheia"

Eddie Jones, antrenorul reprezentativei de rugby a Angliei, a fost criticat pentru afirmațiile privind celebritatea tinerelor sportive. Jones s-a referit la reclamele și evenimentele extrasportive la care a participat Emma după triumful la US Open.

Emma Răducanu nu a vrut să-i răspundă direct lui Eddie Jones, dar a dat asigurări că tenisul va avea mereu prioritate.

“Nu știu cine a spus sau ce a vrut să spună despre mine. Nu am urmărit știrile, vreau să mă mențin departe. Mesajul meu a fost clar pentru fiecare persoană din echipa mea, că nu voi anula o sesiune de antrenament pentru alte angajamente în afara terenului.

Părinții mei vor fi cheia pentru a rămâne cu picioarele pe pământ și sunt persoanele care exercită o influență bună asupra mea, prevenind ca spusele altora să mă afecteze”, a spus Emma Răducanu la Linz.

Torben Beltz, noul antrenor al Emmei Răducanu

Emma Răducanu a anunțat că germanul Torben Beltz este noul său antrenor, alături de care va începe pregătirile pentru sezonul 2022.

Torben Beltz și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de antrenor în staff-ul lui Angelique Kerber, care a cucerit Australian Open și US Open, ambele în 2016, dar și medalia de argint la Jocurile Olimpice, în același an.

Etichete: wta , linz , cariera , emma raducanu , eddie jones
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă