Emma Răducanu, învinsă de Marta Kostiuk: 6-2, 6-1 /  Ratează întâlnirea cu Simona Halep din semifinalele Transylvania Open

1 lună in urmă 19

Jucătoarea britanică Emma Răducanu, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 6-2, 6-1, de Marta Kostiuk din Ucraina, locul 55 WTA şi cap de serie numărul 6, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 250 Transylvania Open de la Cluj Napoca, anunță News.ro.

Kostiuk a servit excelent în partida de vineri, s-a mişcat foarte bine, acoperind tot terenul, s-a apărat atent şi a obţinut o victorie meritată, în faţa unei jucătoare care a greşit mult şi a părut total lipsită de concentrare la această partidă. Tenisul „şampanie” al tinerei sportive din Marea Britanie s-a „vărsat” în serii lungi de greşeli neforţate (41 faţă de 16, Kostiuk, 12-12, la lovituri câştigătoare). Răducanu ratează, astfel, o aşteptată întâlnire cu Simona Halep.

În primul set, încheiat după 30 de minute, Kostiuk a făcut break-uri în primul şi al şaptelea ghem, impunându-se cu 6-2.

Setul secund a fost şi mai dezechlibrat, Răducanu obţinând doar un ghem, la 0-2, şi înclinându-se după doar 57 de minute.

Kostiuk va evolua, sâmbătă, nu înainte de ora 17.00, în penultimul act, cu Simona Halep, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 1. Cele două jucătoare s-au întâlnit de curând, la Indian Wells, în turul al doilea, când românca s-a impus cu scorul de 7-6 (2), 6-1.

În cealaltă semifinală vor juca Anett Kontaveit din Estonia, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2, şi suedeza Rebecca Peterson, locul 99 WTA.

Sursa foto: Florin Bălţătoiu

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă