Emma Răducanu, ignorată de părinții ei după victoria de la US Open! Ce a declarat jucătoarea VIDEO

1 lună in urmă 16

Emma Răducanu a avut parte de sute de mesaje de încurajare și de felicitare după ce s-a calificat în sferturile de finală ale US Open.

Emma a povestit însă că părinții ei nu au părut la fel de entuzismați ca restul lumii, dorind probabil să își țină fata cu picioarele pe pământ.

În coferința de presă ce a urmat victoriei cu Shelby Rogers, Emma a spus că a primit mesaje de sprijin și de felicitare de la foștii ei colegi de școală, de la prieteni, dar părinții ei încă nu o contactaseră.

“Da, am primit multe mesaje de la foștii mei colegi, e frumos că suntem încă în legătură, chiar dacă nu mai suntem împreună zi de zi.

Părinții mei de fapt m-au ignorat după meci.

Eu le-am scris un mesaj, dar nu mi-au răspuns, chiar dacă erau online. Da, asta a însemnat ceva”, a spus Emma cu zâmbetul pe buze.

Răducanu a folosit expresia “They ghosted me”, asta însemnând atunci când întrerupi brusc legătura cu cineva drag. Publicațiile englezești Mirror, Express și Metro au scris și ele despre reacția părinților Emmei.

Emma Răducanu s-a născut pe 13 noiembrie 2002 la Toronto, Canada. Tatăl ei, Ian, este român, iar mama ei, Renee, este chinezoaică. Ambii lucrează în finanțe.

Emma a ajuns în sferturile de finală ale US Open după o victore clară în față lui Shelby Rogers.

Emma Raducanu says parents 'ghosted her' after US Open win over Shelby Rogers https://t.co/4ZRWWgkrFc

— Mirror Sport (@MirrorSport) September 7, 2021

They were probably in shock 😂😂😂 pic.twitter.com/1csHACJOKx

— LorenaPopa 🕵️‍♀️🎾 (@popalorena) September 7, 2021

Citeste si:

 “Probabil am deja tone de amenințări cu moartea”

Selfie pentru istorie la US Open! Cât de iubită este Emma Răducanu de către fanii tenisului FOTO

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă