Emma Răducanu, bulversată după înfrângerea de la Cluj-Napoca: „Mi s-au întâmplat prea multe!” Nu știe dacă își va mai vizita bunica

1 lună in urmă 25

Emma Răducanu (Marea Britanie, 23 WTA) nu mai înțelege nimic din tot ce se întâmplă după ce a suferit încă o înfrângere șocantă în circuitul WTA, 2-6, 1-6 cu Marta Kostyuk (Ucraina, 55 WTA).

Emma Răducanu a fost foarte afectată de înfrângerea usturătoare suferită vineri seară în sferturile turneului Transylvania Open de la Cluj-Napoca! Britanica de origine română nu știe dacă își va mai vizita bunica din București sau va pleca direct la Londra.

Răducanu, campioana de la US Open 2021, nu a reușit să confirme nici la Indian Wells – a pierdut la debut contra Aliaksandrei Sasnovich, dar nici la turneul din țara tatălui ei, Transylvania Open.

Emma Răducanu, bulversată după înfrângerea de la Cluj-Napoca: „Mi s-au întâmplat prea multe în ultimele șase luni!”

Cu toate că mulți o consideră noua stea a tenisului mondial, Emma Răducanu a declarat, după înfrângerea șoc suferită în fața Martei Kostyuk, că mai are multe de învățat: „M-am simțit obosită azi, dar am vrut să merg pe teren și să dau totul. Trebuie să merg mai departe, o să fiu prezentă la alt turneu (n.r. – Emma este înscrisă la Linz WTA). Marta a jucat foarte bine, iar eu nu meritam să câştig şi nu am câştigat. Am ştiut asta încă de la antrenament!

Am fost letargică pe teren… Cred că sunt obosită din cauza ultimelor şase luni, în care mi s-au întâmplat prea multe! Mai am de învățat cum să gestionez situaţia. Săoptămâna petrecută aici a fost minunată, oamenii au fost atât de primitori. Voi avea mereu amintiri frumoase de aici. Sper să revin anul viitor şi sper că vor fi și fani în tribune  Regret că nu m-a putut întâlni cu Simona, sper să câştige turneul”, a declarat Emma.

Emma nu știe dacă își va mai vizita bunica

Emma Răducanu a precizat că nu știe dacă își va mai vizita bunica din București: „Nu ştiu încă dacă mă voi duce la bunica mea, din cauza pandemiei, aş vrea să o protejez. Sigur că voi discuta cu ea. Sper că e mândră de mine că am vorbit şi puţin româneşte. Tot ce ştiu româneşte am învăţat de la ea. Sper să învăţ mai multe!”.

Emma Răducanu o putea întâlni pe Simona Halep în semifinale la Transylvania Open, dar britanica de origine română a pierdut lamentabil în sferturi! Astfel, Halep se va duela pentru un loc în finală cu Marta Kostyuk, într-un meci programat sâmbătă, de la ora 17:00.

The post Emma Răducanu, bulversată după înfrângerea de la Cluj-Napoca: „Mi s-au întâmplat prea multe!” Nu știe dacă își va mai vizita bunica appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă