Emma Răducanu, ambasador global al British Airways. Este al treilea brand important cu care semnează

3 săptămâni in urmă 17


Emma Răducanu, jucătoarea de tenis cu origini românești, a anunțat marți pe pagina personală de Instagram că a devenit ambasador global al companiei aeriene British Airways, potrivit News.ro. Aceste este cel de-al treilea contract important pe care tânăra britanică de doar 18 ani care a câștigat la US Open 2021 îl face în decurs de câteva luni.


Emma Răducanu a anunțat încheierea contractului pe rețelele sociale, unde a publicat și o fotografie cu ea în costum de pilot, la bordul unei aeronave.


"Sunt încântată să mă alătur familiei British Airways ca ambasador global. Compania aeriană a fost deja alături de mine într-un moment special, după ce m-a adus acasă de la US Open. Abia aştept să lucrez cu un brand istoric la proiecte interesante", a scris campioana pe Instagram.


Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Emma (@emmaraducanu)


Este al treilea brand pentru Emma Răducanu. În octombrie, jucătoarea de tenis a anunțat că a devenit ambasadoare Dior și că îi va reprezinta colecţiile de îmbrăcăminte pentru femei şi produsele de îngrijire a pielii şi machiaj.


Sportiva mai este din septembrie și ambasadoare a brandului american de bijuterii de lux Tiffany, un contract care îi aduce 2.500.000 de euro.


Emma Răducanu, cu tată român și mamă chinezoaică, a impresionat lumea tenisului cu victoria ei de la New York, performanță care i-a adus un cec 2.500.000 de dolari.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă