Emma Răducanu a semnat un nou contract de imagine! Prima reacție a sportivei și ipostaza inedită în care a apărut

4 săptămâni in urmă 26

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Datorită performanței, Emma Răducanu a căpătat o popularitate imensă în lumea tenisului, în special în Marea Britanie, țara pe care o reprezintă în circuit, iar odată cu notorietatea au venit mai multe contracte importante de sponsorizare.

Emma Răducanu a semnat un nou contract de imagine

După Tiffany&Co, Vogue, Dior sau Evian, Emma Răducanu a semnat acum un contract cu British Airways, compania aeriană britanică, a cărei ambasador global a devenit.

Emma Răducanu a anunțat încheierea parteneriatului pe contul personal de Twitter, unde a publicat și o imagine cu ea într-o ipostază inedită, la bordul unei aeronave,

Galerie Foto

Schimbările climatice impactează dramatic viața oamenilor din Madagascar, Mexic și Kenya. Vezi Pământul se răzbună pe DIGI World și DIGI Online, de la 19:05!

Sunt entuziasmată să mă alătur British Airways ca ambasador global. Compania aeriană a fost deja alături de mine într-un moment special, la zborul din Statele Unite ale Americii de după câștigarea US Open.

Abia aștept să lucrez alături de acest brand reprezentativ pentru Marea Britanie în mai multe proiecte entuziasmante”, a anunțat Emma Răducanu.

Emma Răducanu atacă sezonul 2022 cu un nou antrenor

Emma Răducanu a încheiat sezonul 2021 la Linz, unde a cedat la Xinyu Wang, 1-6, 7-6 (0), 5-7, în turul secund, meci la finalul căruia a anunțat că în anul viitor va colabora cu un nou antrenor, Torben Beltz, tehnician care a lucrat cu Angelique Kerber în perioada în care sportiva a reușit cele mai mari performanțe.

E clar că e un mare privilegiu pentru mine să lucrez cu un antrenor atât de experimentat. Sunt entuziasmată să lucreze cu el în pre-sezon și în anul următor.Am un sentiment foarte, foarte plăcut, sunt foarte entuziasmată pentru ce urmează”, anunța Emma Răducanu, în noiembrie.

Etichete: emma raducanu , contract emma raducanu , british airways

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă